YRITYSTEN EDUSTUSKULUJEN 50 % VEROVÄHENNYSOIKEUS PALASI – RESTAMAXILTA TUNTUVA KAMPANJA YRITYSASIAKKAILLE

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 27.01.2015
Julkaisuvapaa: Heti 

YRITYSTEN EDUSTUSKULUJEN 50 % VEROVÄHENNYSOIKEUS PALASI
– RESTAMAXILTA TUNTUVA KAMPANJA YRITYSASIAKKAILLE

Edustuskulujen 50-prosenttinen verovähennysoikeus palautettiin yrityksille vuoden alusta alkaen. Tämän myönteisen uutisen kunniaksi Restamax tarjoaa yritysasiakkailleen yritystilaisuuksien verovähennyskelvottomasta osuudesta vielä 50 % alennusta.

Mahdollisuus vähentää yritysten edustuskulut verotuksessa poistui vuoden 2014 alussa. Nyt edustuskuluista voi jälleen vähentää tuloverotuksessa puolet.

– Heikosta yleisestä taloustilanteesta johtuva kuluttajien ostovoiman heikkeneminen ja kysynnän hiipuminen ovat rasittaneet ravintola-alaa viime vuosina. Positiivisena käänteenä voidaan kuitenkin nähdä yritysten edustuskulujen verovähennysoikeuden palauttaminen. Tämä tukee matkailu- ja ravintola-alan palvelujen kysyntää, lisää työllisyyttä ja tuo näin ollen myös verotuloja valtiolle, toteaa Restamaxin toimitusjohtaja Markku Virtanen.

Myönteisen uutisen myötä ravintolayhtiö Restamax tarjoaa yritysasiakkailleen merkittävän edun: tammi-toukokuun 2015 aikana Ravintola.fi-ravintoloissa toteutettavien tai vahvistettujen yritystilaisuuksien ja -ruokailujen verovähennyskelvottomasta osuudesta ravintolayhtiö tarjoaa vielä 50 % alennuksen*.

– Yritysten on tärkeää aika ajoin muistaa henkilöstöään, asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan viemällä heitä syömään ja järjestämällä heille kiinnostavia tilaisuuksia ja tapahtumia. Tämä on merkittävää niin työtyytyväisyyden kuin kumppanuuden lujittamisenkin kannalta, ja tähän myös omalta osaltamme haluamme kannustaa yrityksiä, Virtanen lisää.

Restamaxin yrityskampanjatarjous koskee vähintään 2000 euron arvoisia tilaisuuksia tai ruokailuja, jotka laskutetaan yritykseltä yhteislaskulla.
Myös kaikki toukokuun loppuun mennessä vahvistetut tilaisuudet ja pikkujoulut syksylle sisältyvät tarjoukseen. Yritykset voivat pyytää tilaisuudestaan tarjouksen osoitteesta yritysmyynti@ravintola.fi viitteellä ”EDUSTUSKULU”.

* Esimerkkilaskelma: Yrityksen edustustilaisuuden hinta on 10 000 euroa + ALV 24 %. Restamax Oyj myöntää tästä 25 % alennuksen, jolloin yrityksen maksettavaksi jää 7 500 euroa + ALV 24 %. Tästä 4 650 euroa eli 50 % arvonlisäverollisesta hinnasta on vähennyskelpoista yrityksen tuloverotuksessa.

Lisätiedot:

Markku Virtanen, Restamax Oyj, toimitusjohtaja, puh. +358 400 836 477 

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi 

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse ja Wayne’s Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi