Johdon liiketoimet -ohjeet

NoHo Partnersin johtotehtävissä toimivien henkilöiden ja heidän lähipiiriinsä kuuluvien henkilöiden on tehtävä yhtiölle ja Finanssivalvonnalle ilmoitus heidän omaan lukuunsa tehdyistä liiketoimista, jotka koskevat yhtiön osakkeita, vieraan pääoman ehtoisia välineitä tai niihin liittyviä johdannaisia tai muita rahoitusvälineitä.

Johtohenkilön ja hänen lähipiirinsä on ilmoitettava liiketoimensa Finanssivalvonnalle ja NoHo Partners Oyj:lle välittömästi ja viimeistään kolmen (3) työpäivän kuluessa liiketoimen tekemisestä. Tiedotusvelvollisuuden toteutumisen varmistamiseksi NoHo Partners Oyj pyytää tekemään ilmoituksen yhtiölle 1–2 työpäivän kuluessa liiketoimesta.

Ilmoitus tehdään lähettämällä Finanssivalvonnalle toimitettava lomake NoHo Partnersille osoitteeseen johdonkaupat@noho.fi.

Tiedotteet johtohenkilöiden liiketoimista löytyy täältä. Yhtiö julkaisee ja säilyttää kaikki annetut ilmoitukset vähintään viiden vuoden ajan.

Ohjeet

  1. Täytä liiketoimien ilmoittamista koskeva lomake 

Ennen lomakkeen avaamista se tulee tallentaa omalle koneelle painamalla hiiren kakkospainiketta lomakkeen linkin päällä ja valitsemalla ”Tallenna nimellä/Save as”. Lomakkeen avaamisen jälkeen tulee tarvittaessa JavaScript-ominaisuudet hyväksyä Options-painikkeen kautta.

Lomakkeen täyttämisessä tarvittavia tietoja:

NoHo Partners Oyj LEI-tunnus: 743700DYZ6R1QNLWQA56
NoHo Partners Oyj osakkeen kaupankäyntitunnus: NOHO
NoHo Partners Oyj osakkeen ISIN-koodi: FI4000064332

  1. Lähetä täytetty lomake Finanssivalvonnalle ja NoHo Partnersille

Lähetys Finanssivalvonnalle:

Lähetys NoHo Partners Oyj:lle

  • Lähetä lomake sähköpostin liitteenä osoitteeseen johdonkaupat(at)noho.fi
  • Ilmoita sähköpostissa myös puhelinnumero, josta sinut tavoittaa, mikäli NoHo Partnersilla tulee ilmoitukseen liittyen kysyttävää.
  • Ongelmatilanteissa ota yhteyttä osoitteeseen johdonkaupat@noho.fi.

NoHo Partners Oyj julkaisee saamansa ilmoituksen pörssitiedotteena viipymättä ilmoituksen saatuaan.

Julkistettuja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksia voit tarkastella täältä.

Lisätietoja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksiin liittyvästä sääntelystä saat Finanssivalvonnan sivuilta:

https://www.finanssivalvonta.fi/paaomamarkkinat/liikkeeseenlaskijat-ja-sijoittajat/johtohenkiloiden-liiketoimet/