Johdon liiketoimet

NoHo Partnersin johtotehtävissä toimivien henkilöiden ja heidän lähipiiriinsä kuuluvien henkilöiden on tehtävä yhtiölle ja Finanssivalvonnalle ilmoitus heidän omaan lukuunsa tehdyistä liiketoimista, jotka koskevat yhtiön osakkeita, vieraan pääoman ehtoisia välineitä tai niihin liittyviä johdannaisia tai muita rahoitusvälineitä. Ilmoitus on tehtävä välittömästi ja viimeistään kolmen (3) työpäivän kuluessa liiketoimen tekemisestä.

NoHo Partners Oyj julkaisee saamansa ilmoituksen pörssitiedotteena viipymättä ilmoituksen saatuaan (Uutishuone). Tiedotusvelvollisuuden toteutumisen varmistamiseksi NoHo Partners Oyj pyytää tekemään ilmoituksen yhtiölle 1–2 työpäivän kuluessa liiketoimesta.

Ohjeet liiketoimi-ilmoitusten tekemiseen

1. Täytä liiketoimien ilmoittamista koskeva lomake. Ennen lomakkeen avaamista se tulee tallentaa omalle koneelle painamalla hiiren kakkospainiketta lomakkeen linkin päällä ja valitsemalla ”Tallenna nimellä/Save as”.

    • LEI-tunnus: 743700DYZ6R1QNLWQA56
    • Kaupankäyntitunnus: NOHO
    • ISIN-koodi: FI4000064332
  1. Lähetä täytetty lomake:

Lisätietoja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksiin liittyvästä sääntelystä saat Finanssivalvonnan sivuilta.