RESTAMAXIN UUTUUSKAMPANJASSA ASIAKAS ON KUNINGAS

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 20.01.2015
Julkaisuvapaa: Heti

RESTAMAXIN UUTUUSKAMPANJASSA ASIAKAS ON KUNINGAS

Ravintolayhtiö Restamax haluaa olla osana tukemassa kotimaista ravintolaliiketoimintaa ja hemmotella ruoan rakastajia Asiakas on kuningas -kampanjalla. Tammikuun viimeisellä viikolla yhtiön Ravintola.fi-ruokaravintoloissa pääruuat saa jopa puoleen hintaan.

Ravintolayhtiö Restamax huomioi uusia ja nykyisiä kanta-asiakkaitaan tuntuvalla kampanjalla, joka kantaa nimeä Asiakas on kuningas. Kampanjan aikana 26.–30.1. on mahdollista syödä ulkona harvinaisen edullisesti – vaikka jokaisena arkipäivänä. Kampanjaviikon maanantaina Ravintola.fi-ruokaravintoloissa kanta-asiakaskortilla pääruuat saa 50 % alennuksella, tiistaina -40 %, keskiviikkona -30 %, torstaina -20 % ja perjantaina -10 % hintaan.

– Vaikka suomalaiset syövät entistä enemmän kodin ulkopuolella, taloudellisesti haastavana aikana ulkona syömisestä tingitään. Kampanjan myötä haluamme kannustaa asiakkaitamme ravintolaruokailun pariin ja samalla tukea kotimaisten ravintolapalveluiden käyttöä, Restamaxin toimitusjohtaja Markku Virtanen kertoo.

Kampanja toteutetaan eri puolella Suomea, jotta asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää kampanjaetua laaja-alaisesti.

– Tarkoituksena on madaltaa kynnystä tutustua monipuoliseen ravintolatarjontaamme ja tilata sellaisiakin annoksia, joita ei tavallisesti tulisi maistettua. Yhtiön ravintolat ovat lähteneet positiivisin mielin mukaan tähän ainutlaatuiseen kampanjaan, yhtiön ruokaravintoloiden liiketoimintajohtaja Eero Aho jatkaa.

Asiakas on kuningas -kampanja on voimassa 26.–30.1.2015 kaikissa Ravintola.fi-ruokaravintoloissa, pois lukien Tampereen Saludin. Kampanja-alennukset saa Ravintola.fi-kanta-asiakaskortilla, ja ne eivät koske lounasajan ruoka-annoksia.

Ravintola.fi-kanta-asiakkaaksi voi rekisteröityä täällä: www.ravintola.fi/kanta-asiakkuus

Pöytävaraukset: 010 4233 200, myynti@ravintola.fi, ravintola.fi
Rukan ravintolat: 08 8600 300, myynti@ruka.fi, Pyhän ravintola: 08 8600 400

Lisätiedot:
Markku Virtanen, Restamax Oyj, toimitusjohtaja, puh. +358 400 836 477
Eero Aho, Restamax Oyj, ruokaravintoloiden liiketoimintajohtaja, puh. +358 40 823 6888 

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse ja Wayne’s Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi