Hans Välimäki avaa Tampereelle pop up -ravintolan

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 27.1.2015
Julkaisuvapaa: Heti


HANS VÄLIMÄKI AVAA TAMPEREELLE POP UP -RAVINTOLAN
– TARJOLLA SUUSSA SULAVIA AASIAN HERKKUJA VIIDEN PÄIVÄN AJAN
 

Ravintoloitsija Hans Välimäki tuo helmikuussa Pop Noodle & Sushibarin Tampereen Hämeenkadulle. Masu Asian Bistron kupeeseen sijoittuva ”Poppis” on auki 3.–7.2., jolloin Välimäki on myös itse paikalla valmistamassa annoksia. Tarjolle tulee Aasian maistuvimmat herkut: sushia, keittoa, riisiä ja nuudeleita – Hans-twistillä tietenkin.

Helmikuun ensimmäisellä viikolla Tampereelle avattavan Pop Noodle & Sushibar tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden nauttia Masun herkkuja nyt myös lounasaikaan kannustaen tutustumaan niihin kaikista erikoisimpiinkin annoksiin.

Pääpaino tulee olemaan take away -tyylisissä annoksissa, jotka sopivat niin juhliin, erilaisiin illanistujaisiin kuin toimistollekin purtavaksi. Hans Välimäen kanssa Masun pop upia tulee isännöimään ja susheja loihtimaan Suomen ensimmäisen sushiravintolan aikoinaan perustanut, sushiguruksikin nimetty Kimmo Jylhä.

– Aasian freeseimpien makujen lisäksi ”Poppikseen” tulee live-musiikkia. Masun nykyinen sijainti on huippuluokkaa ja mikäs sen iisimpää, kuin hakea töihin lounaaksi muutakin kuin sitä iänikuista huttua – vieläpä loistoseuran kokkaamana, Välimäki lohkaisee.

Ajatus Masun omasta pop upista lähti Hansilta ja ravintolapäällikkö Katja Merinen oli oitis mukana.

– Vaikka sushikulttuuri on tullut Tampereelle aikoja sitten, on kiinnostus sitä kohtaan kasvanut viime vuosina vauhdilla. Ihmiset kyselevät meiltä usein valmistusvinkkejä, ja nyt onkin loistava mahdollisuus tulla seuraamaan mestareita työssään, Merinen vinkkaa.

Jatkoa seuraa mikäli ”lapasesta lähtee”

Pop Noodle & Sushibar on tällaisenaan toteutettuna Tampereella ensimmäinen laatuaan ja jatkoa on mahdollisesti luvassa.

– Mikäli kävijätavoite ylittyy ja asiakkaat ovat tyytyväisiä, tehdään pop upista myöhemmin keväällä pysyväisratkaisu. On aina kiva tehdä ja kokeilla uusia juttuja. Hauskuus piilee siinä, että itseni tuntien tuon viikon aikana homma karkaa ihan lapasesta, Välimäki naurahtaa.

Masun pop upissa arvotaan päivittäin kävijöiden kesken 50:n ja 100:n palan jättisushi-platterit ja Masun illallislahjakortteja. Lisäksi voittajien kesken arvotaan päävoittona vielä Masun 10 hlö:n sushikurssi. Pop Noodle & Sushibar on avoinna ti–la 3.–7.2. klo 11–19 (la 7.2. klo 11–17), osoitteessa Hämeenkatu 3, Tampere.

Masu Asian Bistro on osa Restamax-konsernia.

Mediatiedotteen kuvineen löydät täältä: http://www.sttinfo.fi/release?releaseId=22640379

Lisätiedot:
Hans Välimäki, ravintoloitsija, puh. +358 45 6710 007
Katja Merinen, Masu Asian Bistro, ravintolapäällikkö, puh. +358 50 3644 689 

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi 

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse ja Wayne’s Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa. Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi