Sijoittajille

Sijoittajille

Koronaviruspandemian vaikutus markkinaan ja ravintola-alaan on ollut vakava. Äkillinen markkinamuutos on vaikuttanut merkittävästi myös NoHo Partnersin liiketoimintaan.

Yhtiön tammi–kesäkuun 2020 tulos oli koronapandemian vaikutusten takia odotetusti tappiollinen. Huhti–toukokuussa noin 90 % yhtiön ravintoloista oli suljettuina. Nopeiden ja määrätietoisten sopeutustoimien sekä valtioiden kompensaatioiden avulla liiketoiminnan tappiot saatiin minimoitua.

Arvioimme huhti- ja toukokuun aikana rahoittajiemme kanssa neuvottelemamme rahoituskokonaisuuden riittävän turvaamaan yhtiön käyttöpääoman vuoden 2021 kesäkuuhun saakka koronaviruksen aiheuttaman epävarman markkinatilanteen mahdollisesta pitkittymisestä huolimatta.

Olemme keskittyneet kesäkuun alusta täysimääräisesti liiketoimintamme asteittaiseen käynnistämiseen rajoitetussa toimintaympäristössä ja liiketoimintamme rahoittamiseen omalla kassavirralla. Tällä hetkellä toimimme rajoitetussa toimintaympäristössä ja etenemme perusskenaariomme mukaisesti, jossa myynti on noin 70–85 prosenttia normaalitasosta ja liiketoiminta on kassavirtapositiivista. Yhtiön strategian uudelleenarvioiminen tulee ajankohtaiseksi koronapandemiaa seuraavan liiketoiminnan käynnistämisvaiheen jälkeen.

Peruimme 9.6.2020 tulosjulkistuksemme yhteydessä vuodelle 2021 aiemmin asettamamme taloudelliset tavoitteemme.  Tarkennamme niitä sekä vuoden 2020 tulosohjeistustamme kuluvan vuoden aikana. Lisäksi tulemme raportoimaan liiketoimintamme kehittymisestä poikkeustilanteen aikana kuukausitasolla.

Lue lisää Q&A sijoittajille -osiosta!

NoHo Partners lyhyesti

Liikevaihto (2019) 272.8 milj. €
Työntekijöitä 2100
Ravintoloita yhteensä n. 250
Perustettu 1996
Pörssiin v. 2013

NoHo Partnersin juuret ulottuvat aina vuoteen 1990. Tutustu tästä historiaamme!