Meistä

Pohjoiseurooppalaisen ravintolamarkkinan luova uudistaja

Lukeudumme Suomen johtaviin ravintolakonserneihin. Voimakkaasti kasvavana ja kansainvälistyvänä toimijana halumme edistää ja rikastuttaa pohjoiseurooppalaista ravintolakenttää – viemme hyväksi havaittuja konsepteja saumattomasti uusille markkina-alueille ja tuomme tuoreimpia trendejä maailmalta.

NoHo Partnersin visio on olla Pohjois-Euroopan johtava ravintolatoimija. Pohjois-Eurooppa on mielenkiintoinen, 100 miljardin euron suuruinen ravintolamarkkina, missä ravintolapalveluita kulutetaan aktiivisesti ja jatkuvasti kasvavissa määrin. Sitoutuneiden partnereidemme arvokas paikallistuntemus ja kokemus yhdistettynä suuren konsernin skaalaetuihin, resursseihin ja tehokkuuteen luovat loistoedellytykset menestyksellemme eri kohdemarkkinoissa.

Omistajuutemme on kasvollista – konsernin perustajat ovat vahvasti mukana päätöksenteossa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Vuosikymmenten monipuolinen kokemus ravintola-alalta toimii kasvumme ajurina. Lukeudumme Suomen suurimpiin ravintola-alan työnantajiin ja työllistämme kuukausittain sesongista riippuen noin 2 800 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna.

NoHo Partnersin juuret ulottuvat aina vuoteen 1990. Tutustu tästä historiaamme!