Ruokaravintolat

Kattaus kahviloista kortteliravintoloihin, lounaspaikoista luksukseen

Valtaosa ravintoloistamme lukeutuu ruokaravintoloihin. Tarjottimelta löytyy niin yksilöllisiä luksusbrändejä, kansainvälisyyteen keskittyviä keittiöitä, skandinaavisia suosikkeja, pihveihin perustavia paikkoja kuin koko perheen ravintoloitakin.

Kategorian tunnetuimpia brändejä ovat muun muassa Palace, Savoy, Roster, Teatteri, Stefan’s Steakhouse, Sandro, Wayne’s Coffee ja Colorado.

Tutustu koko ruokaravintolatarjontaamme ohesta!

Holiday Bar

Holiday Bar

Helsinki

Holiday Bar on Richard McCormickin ja Ville Relanderin ravintola, baari ja terassi Katajanokalla. Kanavarannan ykköslomakohde presidentinlinnan vieressä, entisessä makasiinirakennuksessa. Holiday Bar tarjoilee mereneläviä, modernia kasvisruokaa, freesejä drinkkejä, pehmistä ja kaupungin aurinkoisimman terassin.

Yes Yes Yes

Yes Yes Yes

Helsinki

Yes Yes Yes on eloisa helsinkiläisbaari & -ravintola entisen McDonald'sin tiloissa, jossa ruoka sattuu olemaan kasvisruokaa. Ravintolan erikoisuus on avokeittiön tulikuuma tandooriuuni sekä pitkät baaritiskit, jotka toimivat yhtä hyvin raikkaiden drinkkien siemailuun kuin myös ruokailuun. Yes Yes Yes on ravintoloitsijoidensa, Richard McCormickin, Ville Relanderin ja Alex Niemisen, luomus ja pitkäaikaisen haaveen tulos.

The Cock

The Cock

Helsinki

The Cock on lounaasta myöhään iltaan asti auki oleva eläväinen kortteliravintola ja baari sekä mainio tapahtumatila. Brasserie-henkiseltä menulta löytyy moderneja klassikoita ostereista tartar-pihviin ja linguine vongolesta mehevään hampurilaiseen. Kasarmitorin laidalle vuonna 2015 avattu The Cock oli ravintoloitsijakaksikko Richard McCormickin & Ville Relanderin ensimmäinen yhteinen ravintola.

Tuhto

Tuhto

Tampere

Sympaattinen ja lämminhenkinen Tuhto palvelee Tampere-talossa tarjoillen aina tuoreista raaka-aineista loihdittuja lähi- ja luomuruokaherkkuja. Olohuonemaisessa rennossa miljöössä voi nauttia kahvittelusta, lounaista tai illallisista, palavereista tai vaikkapa ensitreffeistä.

Strindberg

Strindberg

Helsinki

Helsingin Pohjoisesplanadilla sijaitsevan Strindbergin kahvila, ravintola, kirjastobaari ja kabinetti muuntuvat päivän eri tunnelman mukaan yhdistäen aina suositun pohjoismaisen “husmanskostin” tämän päivän kansainvälisiin makuihin ja tyyleihin.

Roster

Roster

Helsinki • Turku

Roster on elävä kohtaamispaikka, ravintola jossa muodollisuudet jätetään narikkaan ja keskitytään parhaista raaka-aineista valmistettuun ruokaan, loistavaan palveluun ja tunnelmaan. Kansainvälisen ruokamatkan tarjoilevat Kari Aihinen ja Paul Hickman.

Sandro

Sandro

Espoo • Helsinki • Tampere

Brunsseistaan kuulu Sandro tarjoilee rikkaita makuja kansainvälisessä tunnelmassa Helsingissä, Espoossa ja Tampereella. Mukava ja rouhea, lämmin ja intiimi, tyylikäs ja yllättävä – Sandron ravintolatarjonnasta voit valita mieluisimman kullekin ruokailuhetkelle.

Salutorget

Salutorget

Helsinki

Elegantti Salutorget Helsingin Kauppatorin kupeessa loihtii merellisiä makuja ja tuoreita, sesongin parhaita raaka-aineita runsaina ja rehevinä. Kaikki tämä valmistettuna modernilla ja raikkaalla skandinaavisella otteella. Ravintolan sykkivä sydän on vanhaan kauppiastaloon rakennettu, upea jugendtyylinen pankkisali, jonka eloisassa tunnelmassa voi viihtyä koko päivän.

Ravintola Savoy

Ravintola Savoy

Helsinki

Savoyn ovet ovat olleet avoinna jo yli 80 vuoden ajan. Ravintolan kahdeksannessa kerroksessa on ympärivuotinen lasitettu terassi, ravintolasali ja kesäinen samppanja- ja puutarhaterassi, joissa tarjoillaan unohtumattomia ja rohkeitakin makuelämyksiä. Helsingin kattojen yllä voi heittäytyä ajattomuuteen ja maistella samalla lähiruokaa ja luomua Kari Aihisen johdolla.

Ravintola Nokka

Ravintola Nokka

Helsinki

Ravintola Nokka tarjoaa ruokaelämyksiä meren äärellä Katajanokalla. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon luotsaamana Nokka on Suomen ainoa ravintola, joka tuntee valikoitujen tuottajiensa tuotantomenetelmät ja tuotteet henkilökohtaisesti. Lähiruokaan erikoistuneesta gastronomisesta lippulaivasta saa lautaselleen myös itse kaadettua hirveä, peuraa ja kaurista.

Presto

Presto

Helsinki

Ravintola Presto – trattoria ja Prosecco Lounge tarjoavat Italian parhaat maut Helsingin keskustassa. Preston tilat muokkautuvat intiimeistä illallisista iltabileisiin tai aamiais- ja lounastilaisuuksiin. Yhteistyössä viereisen Savoy-teatterin kanssa Presto tarjoaa viihteellistä ohjelmaa ja suussa sulavia makuja yli 700 henkilölle ja myös yksityistilaisuuksiin.

Palace

Palace

Helsinki

Ravintola Palacea voidaan kutsua myös legendaarisen suomalaisen gastronomian huipuksi. Eero Vottosen johdolla luotu 17 ruokalajin illallinen viineineen on ainutlaatuinen kokemus. Helsingin olympialaisten vieraita vuonna 1952 vastaanottamaan valmistunut ajanmukaisesti uudistettu Eteläranta 10 edustaa modernismia ja sitä luonnehditaan usein suomalaisen taideteollisuuden käyntikortiksi.

Pajazzo Trattoria

Pajazzo Trattoria

Helsinki

Aitoja italialaisia pizzoja ja muita herkkuja saa Pajazzo Trattoriasta vaikka joka arkipäivä. Fennia-korttelin rakennukset yhdistävällä valopihalla sijaitsevassa ravintolassa ollaan aina terassilla, satoi tai paistoi.

Macu

Macu

Helsinki

Tyylikkäästi ja modernisti sisustetun Macun tarjottimella on rehdisti reilua, maistuvia ja mutkattomia makuja. Mehevän tuoreet raaka-aineet ja helposti lähestyttävät annokset yhdistyvät klassiseen valmistustapaan. Macu sijaitsee Crowne Plaza Helsingin 1. kerroksessa.

Elite

Elite

Helsinki

Taitelijaravintola Elite Helsingin Töölössä huokuu kulttuurihistoriaa. Elite on Suomen oloissa ainutlaatuinen kulttuuri- ja taiteilijaravintola – elämän estradi ja taiteilijoiden olohuone vuodesta 1932. Tässä oikean elämän teatterissa ovat viihtyneet niin näyttelijät kuin muusikot, kirjailijat ja tanssijat, ja myös kuvataiteilijat, joiden teokset nyt koristavat Eliten seiniä.

Pyynikin Brewhouse

Pyynikin Brewhouse

Tampere

Loppuvuonna 2017 Tampereelle avattu Pyynikin käsityöläispanimon ravintola on moderni yhdistelmä brewhouse-maailmaa ja bistroa. Valikoima kattaa kaikki Pyynikin käsityöläispanimon tuotteet ja ruokalista mukailee tietysti kaikkea tätä.

Stefan’s Steakhouse

Stefan’s Steakhouse

Hanko • Helsinki • Jyväskylä • Levi • Ruka • Tampere • Vaasa

Amerikan Top Chefissä kilpailleen Stefan Richterin kehuttu pihviravintola. Menun tähtinä toimivat parhaista raaka-aineista valmistetut pihvit. Niitä täydennetään suussa sulavilla lisukkeilla ja kastikkeilla. Täydellisen makuelämyksen kruunaa huolellisesti valittu viinilista. Ravintolan sisustus on rentoa, palvelu asiantuntevaa ja syömään ja nautiskelemaan voi tulla niin töitten jälkeen kuin hääpäivänäkin. Laatua aina viimeiseen kastiketippaan asti.

Ravintola Patarouva

Ravintola Patarouva

Tampere

Legenda Epilästä. Kotoisa tunnelma ja ruokaa, joka menee suoraan sydämeen. Oiva poikkeamispaikka työpäivän jälkeen ja viihtymiskeidas illan ratoksi.

Wayne’s Coffee

Wayne’s Coffee

Helsinki • Hyvinkää • Kuopio • Tampere • Vantaa

Kahvila ja kohtauspaikka. Tunnettu, franchising-periaatteella toimiva kahvilaketju nojaa laadukkaisiin itsevalmistettuihin tuotteisiin, ammattitaitoiseen ja loistavaan kahviosaamiseen sekä viihtyisiin tiloihin.

Purpur

Purpur

Helsinki • Tampere

Georgialaisia aitoja herkkuja tarjoava tunnelmallinen, Ville Haapasalon luotsaama ravintola sijaitsee Helsingissä Rikhardinkadulla ja Tampereella Frenckellin aukiolla.

Rouhea Ravintola Roast

Rouhea Ravintola Roast

Tampere

Nimensä veroinen ravintola, rouhea ja rento. Ruokalistalla hauskat erikoisuudet tekevät syömisestä todellisen elämyksen. Laaja juomavalikoima hivelee illanistujan makunystyröitä, ruoan kanssa tai ilman. Arjen romantiikka yhden oven takaa Tammelan sydämessä.

Villisika

Villisika

Ruka • Tampere

Isoon nälkään sopiva á la carte ja suosittu kotiruokalounas on taannut Villisialle Tampereella vankkumattoman asiakaskunnan. Asiakasystävällinen palvelu, keskeinen sijainti ja sopivasti huumorilla höystetty menu saa vatsan täyteen ja asiakkaan hyvälle tuulelle. Villisika aukesi myös Rukan talvikauteen 2017 laskettelijoiden iloksi.

Colorado Bar & Grill

Colorado Bar & Grill

Helsinki • Levi • Pyhä • Ruka

Colorado Bar & Grill tarjoaa amerikkalaisia makuja ja meininkiä intiaanipäällikön tyyliin. Rock-tunnelma, iloinen palvelu ja Coloradon keittiössä valmistuvat runsaat annokset takaavat rouhean ravintolaelämyksen.

Colorado Express

Colorado Express

Ruka

Colorado Bar & Grill -konseptin "pikkuveli" Colorado Express aukaisi joulukuussa 2017 ovensa Rukan Vuosselinportissa, Express-hissin juurella. Rinneravintola tar­joi­lee näl­käi­sil­le las­ket­te­li­joil­le ai­to­amerikkalaisia bur­ge­reita, wing­sejä, rib­sejä ja muuta fin­ger foo­dia lomailijan lompakolle ystävälliseen hintaan. Tervetuloa intiaanipäällikön palveltavaksi!

Ravintola von Nottbeck

Ravintola von Nottbeck

Tampere

Tampereen Näsinpuistossa sijaitseva von Nottbeck tarjoaa korkealuokkaisia makuelämyksiä. Historiallisessa palatsissa toimivan tilausravintolan ja kahvilan listalta löytyy hienostuneita herkkuja jokaiseen tilaisuuteen ja tilanteeseen. Upea tila mahdollistaa tunnelmallisten juhlien, yritys- ja yksityistilaisuuksien sekä kokouksien järjestämisen. Tervetuloa!

Thai Papaya

Thai Papaya

Helsinki

Thai Papaya -ravintolat tarjoavat aidot ja laadukkaat thaimaalaiset makuelämykset pikaruoan nopeudella. Thai-ruokaan erikoistunut kokki valmistaa parhaista raaka-aineista maistuvan buffetlounaan ja herkulliset à la carte -annokset. Ravintolapäivästä innoituksensa saanut Thai Papaya palvelee Lempäälän Ideaparkissa sekä Hernesaaren Rannan ravintolakontissa toukokuusta elokuuhun.

Bodega Salud

Bodega Salud

Tampere

Pitkät perinteet omaavan Saludin espanjalais-latinalainen keittiö, rento tunnelma ja sujuva palvelu tunnetaan kaukana Suomen ulkopuolella. Salud on kuin andalusialainen kortteli, jonka varrella isot seurueet illallistavat pitkissä pöydissä, perheet kokoontuvat omiin looseihinsa ja pariskunnat löytävät kahdenkeskisen rauhan. Samaan aikaan tapas-baarin puolelle poikkeaa väkeä nauttimaan talonviiniä tai sangriaa pienten tapas-annosten kera.

Ruoveden Rantaravintola

Ruoveden Rantaravintola

Ruovesi

Ruoveden idyllisessä satamamiljöössä sijaitseva rantaravintola tarjoilee herkulliset ruoat niin isoon kuin pieneenkin nälkään palvellen myös lounasaikaan. Maittavan vatsantäytteen lisäksi tarjolla on myös esiintyjiä, elävää musiikkia ja karaokea.

Patrona

Patrona

Helsinki

Patronassa sinut otetaan vastaan kuin meksikolaisessa kodissa, casassa. Näyttävät ja kookkaat perinne-, street- ja toriruoat tarjoileva Patrona yhdistää annoksiinsa modernin tuulahduksen aasialaisia makuja. Pikamatkan Meksikoon kruunaavat uniikit tequiladrinkit.

Masu Asian Bistro

Masu Asian Bistro

Helsinki • Tampere

Hans Välimäen luotsaama rento aasialaistyyppinen ravintola, joka tarjoaa moderneja, mutta rentoja aasialaisia makuja suomalaiseen suuhun sovitettuna. Sushista sandwicheihin, burgerista bulgogiin, wingseistä wakameen – menussa on vara valita.

Daddy’s Diner

Daddy’s Diner

Kuopio • Lappeenranta • Lempäälä

Kauppakeskuksissa sijaitsevat Daddy's Diner -ravintolat ovat kuin Route 66 Yhdysvaltojen läpi. Listalta voi valita perinteisiä burgereita tai herkullisia sandwicheja ostospäivän lomassa.

Coyote Bar & Grill, Ideapark

Coyote Bar & Grill, Ideapark

Lempäälä

Seurustelu- ja ruokaravintola, jonka listalta löytyy jokaiselle jotakin. Keskellä vilkkainta ostoskeskuselämää Coyote tarjoaa hetken hengähdyksen ja maistuvia Amerikan-herkkuja.

Guru’s Kitchen & Bar

Guru’s Kitchen & Bar

Tampere

Välimerelliseen ja Lähi-idän keittiöön pohjaava Guru’s Kitchen & Bar vie todelliselle makumatkalle! Nimensä mukaisesti ravintola tarjoaa ruokapuolen lisäksi myös iltapainotteista ohjelmaa.

Café & pizzeria Ankkuri

Café & pizzeria Ankkuri

Tampere

Tampereen Mustalahdessa toimiva Café & Pizzeria Ankkuri tarjoaa kesäasiakkailleen laadukkaita Ståhlbergin kahvilatuotteita sekä suomenmestaruusluokan pizzaa.

Bella Roma

Bella Roma

Jyväskylä

Lämminhenkinen ravintola, joka tarjoilee italialaisen keittiön herkkuja koko perheelle. Iloinen palvelu, maistuva menu ja idyllinen ilmapiiri takaavat onnistuneen pizzahetken.

Ski Bistro

Ski Bistro

Ruka

Jouluksi 2014 valmistunut kokonaan uudelleen rakennettu rinneravintola tarjoaa rennon ja tasokkaan taukopaikan tunturissa temmeltäville. Auringon paistaessa ja mukavan musiikin soidessa koko perhe on tervetullut nauttimaan herkullisesta ruoasta ja juomasta sekä monenmoisesta ohjelmasta.

Mura Sushi

Mura Sushi

Ruka

Mura Sushi tuo palan Japania Rukalle. Laaja valikoima sisältää perinteisten japanilaisten alkuruokien lisäksi erilaisia makeja, nigirejä ja sashimia. Annoksia voi tilata myös mukaan otettaviksi.

Hangon Portti

Hangon Portti

Hanko

Hangon Portti on Suomen eteläisin ravintola, joka sijaitsee Smultrongrundet-luodolla. Keväällä 2013 täysin uusittu saariravintola tarjoaa häikäisevät panoraamamaisemat Saaristomerelle sekä tyylikkäät puitteet herkutteluun ja kesäillanviettoon.

BeefKing

BeefKing

Tampere

Pihviravintola BeefKingin helpot ja herkulliset annokset tuovat nälkään nopeaa apua ostospäivän lomassa.

NoHo Partnersin juuret ulottuvat aina vuoteen 1990. Tutustu tästä historiaamme!