Väärinkäytöksestä ilmoittaminen

Whistleblowing eli anonyymi ilmoituskanava

NoHo Partners Oyj on sitoutunut toimimaan läpinäkyvästi, avoimesti ja eettisesti lakeja, ohjeita ja säännöksiä noudattaen. Haluamme seurata periaatteidemme toteutumista jokapäiväisessä arjessa, ja siksi olemme ottaneet käyttöön anonyymin Whistleblow-ilmoituskanavan. Sen kautta henkilöstömme, asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme voivat ilmoittaa, mikäli he epäilevät meitä väärinkäytöksistä tai toiminnasta, joka ei noudata periaatteitamme.

Pyydämme sinua ensisijaisesti keskustelemaan epäilyistäsi esihenkilösi tai yhteyshenkilösi kanssa. Jos sinusta tuntuu, ettet voi kertoa tietojasi avoimesti, voit myös kertoa huolestasi nimettömänä tämän ilmoituskanavan kautta. Sinulla ei tarvitse olla varmaa tietoa asiasta, mutta ilmoitus on tehtävä vilpittömin mielin. Perättömien ilmoitusten tekeminen tahallisesti on ehdottomasti kielletty.

Tee ilmoitus, kun epäilysi koskee mahdollista väärinkäytöstä tai epäeettistä toimintaa NoHo Partnersilla. Tällaisia voivat olla muun muassa NoHo Partnersia edustavan henkilön petollinen, arveluttava, epärehellinen, laiton tai huolimaton toiminta tai käytös. Tätä ilmoituskanavaa ei ole tarkoitettu asiakasreklamaatioiden tai henkilökohtaisiin riitoihin liittyvien asioiden käsittelyyn. Asiakasreklamaation voi tehdä ottamalla yhteyttä reklamaatiota koskevaan ravintolaan.

Ilmoituksen lähettäminen tapahtuu helposti ja turvallisesti seuraamalla lomakkeessa olevia ohjeita. Kanavan palvelun tuottaa ulkopuolinen riippumaton palveluntarjoaja Easywhistle Oy. Se vastaa kanavan teknisestä toteutuksesta ja pitää huolta siitä, että ilmoittajan anonymiteetti on turvattu, ilmoituksen tiedot hyvin suojattu ja järjestelmä täyttää vaativimmat tietosuojakriteerit. Ilmoituksen voi tehdä suomeksi ja englanniksi.

Lue lisää Whistleblowing-palvelusta ja tee ilmoitus täällä