Vilkas tapahtumakesä käynnistyi Mustalahdessa – kesäkuussa huippuartisteja ja kolmipäiväiset juhannustanssit

Restamax Oyj
Mediatiedote 13.6.2016
Julkaisuvapaa: heti

Tampereen kesämenojen ykkösaatelinen on Mustalahden tapahtumasatama, joka on uudistanut kattaustaan niin puitteiden kuin entistä monipuolisemman artistikaartin suhteen.

Mustalahden kesän viime perjantaina 11.6. aloitti näyttävästi Pauli Hanhiniemi. Tapahtumasatama tarjoaa monenmoista ohjelmaa koko kesän aina syyskuulle saakka.

Kesäkuun artistikattaus pitää sisällään lavasuosikkeja Ile Kalliosta Irinaan ja Mikko Alataloon. Kuukauden kiistaton kohokohta on Mustalahden juhannus, jota vietetään peräti kolme päivää.

– Satama tarjoaa mahtavan miljöön, ainutlaatuista tunnelmaa ja vauhdikasta ohjelmaa city-juhannukselle. Tämän lähempänä kaupunkia ei aitoja lavatansseja voi kokea, kertoo Tampereen Satamaravintoloiden ravintolapäällikkö Katja Merinen.

Keskikesän juhlakansaa 23.–25.6. tanssittavat niin Virve ”Vicky” Rosti, Taikakuu kuin Marko Lämsä orkestereineen.

– Viime kesän yksipäiväiset juhannustanssit Anita Hirvosen johdolla olivat menestys! Suuren suosion vuoksi tänä kesänä juhlitaan kolme päivää suomalaisen iskelmätaivaan kirkkaimpien kestotähtien kanssa, Merinen jatkaa.

Kesäkuun seuraavat keikat:

17.6.2016        Ile Kallio Big Rock Band (http://www.ilekalliobigrockband.fi)
18.6.2016        Irina (http://www.irinansivut.com)
23.6.2016        Mustalahden Juhannus: Virve Rosti (http://virverosti.fi)
24.6.2016        Mustalahden Juhannus: Taikakuu (http://www.taikakuu.com)
25.6.2016        Mustalahden Juhannustanssit: Tangokuningas Marko Lämsä orkestereineen
(http://www.auraviihde.fi/index.php?page=artist&id=24)
30.6.2016        Mikko Alatalo (http://www.mikkoalatalo.net)

Heinä- ja elokuussa ravintola Kaislan lavalle astuvat mm. Jukka Poika, Pariisin kevät, Jussi & The Boys, Maija Vilkkumaa, Emma Salokoski, Agents, Frederik, Atomirotta ja Remu & The Hurriganes.

Tutustu Mustalahden kesän ohjelmistoon täällä.

Ennakkoliput tapahtumiin ovat myynnissä Lippupalvelun toimipisteissä sekä Lippupalvelun verkkokaupassa.

Tampereen Satamaravintolat Oy kuuluu Restamax-konserniin.

Lisätiedot:
Katja Merinen, ravintolapäällikkö, Tampereen Satamaravintolat Oy, puh. +358 50 364 4689

Mustalahden tapahtumasatama
Paasikiventie 2, Tampere
info@mustalahti.info

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on noin 3000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut:www.smilepalvelut.fi