Restamax ja Warner merkittävään ohjelmayhteistyöhön

Restamax Oyj
Mediatiedote 16.6.2016
Julkaisuvapaa: heti

Ravintolayhtiö Restamax ja Suomen suurin ohjelmatoimisto Warner Music Live ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Restamaxin ravintoloissa tullaan jatkossa näkemään entistäkin timanttisempia tähtiä ja tapahtumia.

Warner Music Live vastaa kesäkuusta 2016 alkaen lähes kaikista Restamaxin ravintoloiden ohjelmahankinnoista sekä ohjelmalinjauksista yhdessä ravintolayhtiön johdon kanssa. Yhteistyö pitää sisällään myös vahvaa sitoutumista ohjelmiston kehitystyöhön.

– Warnerilla on kotimaan nimekkäin artistitalli sekä laaja kokemus keikkabuukkauksista ja -myynneistä. Yhteistyöllä vahvistamme osaamistamme, monipuolistamme tarjontaamme ja tuemme kasvutavoitteitamme, toteaa Restamaxin linjajohtaja Paul Meli.

Kaksi kovaa kotimaista kumppaneiksi

Yhteistyökumppaneiden intresseissä on yhdistää kahden kotimaisen johtavan tekijän parhaat puolet eli laaja kattaus keikkapaikkoja ja yökerhoja sekä Suomen suurin ohjelmatoimisto.

– Hyötyjä on lukuisia. Yksi merkittävimmistä on kiertuesuunnittelu eli pääsemme logistisesti järkevöittämään artistien liikkumista kaupungista toiseen tietyillä periodeilla, kertoo Warner Music Liven kehitysjohtaja ja promoottori Samppa Hartikainen.

Hartikaisen mukaan kotimaisessa livebisneksessä on käynnissä muutostila, joka on nostanut suomalaiset artistit jopa ulkomaalaisia hallien vetonauloja suuremmiksi ilmiöiksi.

– Monet artistit tekevät nykyään keikkoja isommilla areenoilla, myös klubipuolella. Warnerin vahva kotimaisten artistien tarjonta sekä Restamaxin visio laajentaa omaa livetarjontaansa on loistava kombinaatio, Hartikainen hehkuttaa.

Restamaxin sopimusyhteistyö eri ohjelmatoimistojen kanssa jatkuu edelleen.

– Jatkossa Warner on kuitenkin se, jonka kautta kaikki bändit ja esiintyjät buukataan lähestulkoon kaikkiin ravintoloihimme ja tapahtumiimme, Meli täsmentää.

Warner Music Liven artistikaartiin kuuluvat mm. Anna Abreu, Antti Tuisku, Chisu, Haloo Helsinki, Jenni Vartiainen, JVG, Kaija Koo, Paula Koivuniemi, Roope Salminen & Koirat, Samuli Edelmann, Sanni ja Vesala.

Lisätiedot:
Paul Meli, linjajohtaja, yökerhot ja muu viihde, Restamax Oyj, puh. +358 44 593 0668, paul.meli@ravintola.fi
Samppa Hartikainen, kehitysjohtaja / promoottori, Warner Music Live, +358 50 567 5584, samppa.hartikainen@warnermusic.com

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi 

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on noin 3000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut:www.smilepalvelut.fi