Huippukokki Stefan Richter ja Ravintola HSF yhdistävät voimansa – Stefan’s Steakhouse saapuu Hankoon

Restamax Oyj
Mediatiedote 19.5.2016
Julkaisuvapaa: heti

Suomen suurin koti- ja vierasvenesatama HSF avaa kesän 2016 näyttävästi ja maukkaasti. Vuodesta 1938 Hangon kesää ihastuttanut rantaravintola yhdistää voimansa Stefan’s Steakhousen kanssa ja saa samalla entistä näyttävämmän terassin laineiden ylle.

27. toukokuuta alkaen ravintola HSF tunnetaan nimellä HSF Stefan’s Steakhouse, kun kaupungin suosituimpiin kuuluva ravintola laajentaa toimintaansa. Yhteistyö Stefan’s Steakhousen kanssa tuo palkitun huippukokkiStefan Richterin maankuulut pihvit niin merenkävijöiden kuin maakrapujen lautasille. Ravintola tarjoilee jatkossakin myös perinteisiä suosikkiruokiaan.

Ravintola HSF:n kehitysjohtaja Toni Kallinen kertoo, että kyseessä on odotettu ja historiallinen uudistus.

– On mahtava saada tänne pihvipaikka, jossa on vara valita enemmän kuin muutamasta pihviannoksesta. Stefan’s on taattua laatua, ja on aivan upeaa tuoda tämä ravintolakonsepti purjehdus- ja venekansalle. Kun tulet mereltä, niin kyllä se on kunnon pihvi, jonka haluat. Ja nyt se on mahdollista Suomen eteläisimmässä pihviravintolassa!

Kallinen korostaa, ettei uudistus vaikuta HSF:n muihin toimintoihin: railakkaat juhlat, laituritanssit ja historiallisen ravintolan ainutlaatuinen tunnelma säilyvät ennallaan.

– Jatkossakin kun puhutaan bilettämään lähdöstä, mennään HSF:ään eikä Stefan’siin, Kallinen naurahtaa.

Huippudesignilla tilat ja terassi uusiksi

Vieraita odottaa mehevien pihvien lisäksi tulevana kesänä uusi, entistä upeampi HSF, jonka sisustuksen päivityksestä vastaa Jaana Ekman Visionary Design Partners Helsinki Oy:stä.

– Sisustus on tuttu muista Stefan’s Steakhouse -ravintoloista ja klassinen läpi linjan, mutta mukana on nyt myös miljööhön sopivia merellisiä elementtejä. Materiaalit ovat laatupuuta, nahkaa ja pellavaa. Ilme on nuorekas ja raikas.

Liplattelevien laineiden päällä seisova terassi on sekin kokenut muodonmuutoksen.

– Kalustus on uusi, kuten myös loosit. Tämä terassi on Hangon hienoimmalla paikalla oleva ravintolatila, iloitsee Ekman.

“Voisi muuttaa vaikka asumaan”

Mies nimen takana, huippukokki Stefan Richter, on kuudennesta nimikkoravintolasta innoissaan. Ravintolan menestys piilee kokin mukaan laadukkaassa ja yksinkertaisessa ruoassa, jonka kastikkeet ja lisukkeet asiakas pääsee itse päättämään. Richter on itse viettänyt HSF:llä aikaa useana vuonna, ja kertoo, että meren äärellä olut ja ruoka maistuvat paremmalle.

– En ole nähnyt vastaavaa terassia missään ikinä ennen. Veikkaan, että ostan asuntoauton ja muutan terassin viereen, kokki veistelee.

Uuden HSF Stefan’s Steakhousen varsinaiset avajaiset järjestään 18.6. yhdessä pursiseura Hangö Segelförening 110-vuotisjuhlan kanssa. Tarjolla on laadukasta purtavaa Stefan’sin tapaan ja railakasta juhlamenoa HSF:n tyyliin.

Muut Stefan’s Steakhouset palvelevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Rukalla. HSF Stefan’s Steakhousen lisäksi Suomen eteläisin ravintola Hangon Portti kuuluu Restamax-konserniin.

Lisätietoja: 
Toni Kallinen, kehitysjohtaja, Ravintola HSF ja Hangon Portti, puh. +358 50 577 8868
Perttu Pesonen, kehitysjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 400 170 308

Jakelu: 
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on noin 3000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut:www.smilepalvelut.fi