Välimäen Midhill American Deli avattu Helsingin Citykäytävälle

Restamax Oyj

MEDIATIEDOTE 28.5.2014 

Välimäen Midhill American Deli avattu Helsingin Citykäytävälle

Keittiömestari Hans Välimäen luotsaama Midhill-ravintola Helsingin Citykäytävällä on saanut alakertaansa näyttävän ja tasokkaan Midhill American Deli -kahvilan. Kahvilan avajaisia vietettiin viime viikolla.

Käsintehtyihin laatuburgereihin vannova ravintola Midhill avasi viime viikolla katutason tiloihinsa deli-tyyppisen kahvilan, joka tarjoilee sekä suolaisen- että makeannälkäisille vierailleen kahvilaherkkuja amerikkalaisella twistillä. Deli-listalta löytyy niin leivoksia, kakkuja, leipiä ja kahveja. Joka päivä tarjoillaan myös salaattibuffet, jonka asiakas voi valita pieneen tai isompaan nälkään.

Urbaanit tilat huokuvat jenkkihenkeä

Paitsi vatsalle, kahvila tarjoaa ruokaa myös silmälle. Näyttävät kahvilatilat on suunnitellut Visionary Design Partners Helsinki, pääsuunnittelijana Jaana Ekman.

– Tilojen seinämateriaaleissa on käytetty muun muassa punatiiltä, kuviolaattaa ja OSB-levyä jotka yhdessä modernien Vitran Eames-tuolien kanssa luovat tilaan houkuttelevuutta ja valoisuutta New Yorkin ja Brooklynin hengessä, Ekman kuvailee.

Osa Gastromax-ravintolaperhettä

Midhill-ravintolat löytyvät Helsingin Citykäytävältä, Linnanmäeltä sekä Tampereen Särkänniemestä.

Midhill-ravintolat ovat osa Gastromax-ravintolaperhettä, joka on luotu vastaamaan tämän päivän kuluttajien korkeatasoisia odotuksia. Gastromax on Restamaxin ja Hans Välimäen perustama yhteisyritys, johon kuuluu Midhill-ravintoloiden lisäksi Helsingin Richardinkadulla toimivat Rikhard´s Gastropub ja pikkuriikkinen Välimäki-nimeä kantava fine dining -ravintola sekä Masu Asian Bistro Tampereella.

Kuvia ravintolasta (kuvat: Kim Ekman/Vision51)

Midhill City & American Deli

Citykäytävä, Saarisen piha,
Kaivokatu 8, Helsinki
Puh. 010 4233 274
city@midhill.fi, www.midhill.fi

Lisätiedot:
Tanja Virtanen
Linjajohtaja, Restamax Oyj
puh. +358 45 670 4292
tanja.virtanen@ravintola.fi

Hans Välimäki, keittiömestari
puh. +358 45 671 0007
hans@ravintola.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Ristorante Bella Roma, Gringos Locos, Viihdemaailma Ilona, Daddy’s Diner ja Stefan’s Steakhouse. Myös Wayne’s Coffee kuuluu yhtiön portfoliosalkkuun. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi