10-vuotiasta Reskafestaria juhlitaan jälleen heinäkuussa

Restamax Oyj

MEDIATIEDOTE 28.5.2014

10-vuotiasta Reskafestaria juhlitaan jälleen heinäkuussa

Jo perinteiseksi muodostuneet Reskafestarit järjestetään heinäkuussa 25.-26.7.2014 tutulla paikallaan Hämeenlinnan Raatihuoneenkadulla. Ilmainen ulkoilmatapahtuma järjestetään kymmenennen kerran.

Reskafestari on kaksipäiväinen ilmainen ulkoilmatapahtuma, joka kokoaa yhteen hämeenlinnalaiset kesänviettäjät. Nimensä mukaan tapahtumapaikkana on Reska eli Hämeenlinnan keskustan kävelykatu.

– Teemana festareilla oli alun perin nostalginen 1960-70-lukujen musiikki, mutta viimevuosien varrella tapahtuma on muotoutunut ”popimpaan” suuntaan. Tätä linjaa tullaan noudattamaan tänäkin vuonna, kertoo tapahtuman tuottaja Mikko Hammar.

Kävijöitä heinäkuiselle Reska-viikonlopulle odotetaan 2000 henkilöä. Ulkotapahtuma kestää puolille öin, jonka jälkeen soitto jatkuu ravintola Villisian sisätiloissa.

– Viime vuonna yleisöä viihdyttivät Muska, Jore Marjaranta, Harri Marstio, Ville Leinonen ja lukuisat muut artistit. Tänä vuonna artistikattaus tulee olemaan vähintäänkin yhtä kova, Hammar raottaa suunnitelmia.

Reskafestareista ja sen esiintyjistä tiedotetaan lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuman anniskelualueen vuoksi kävelykadun itäpää suljetaan tapahtuman ajaksi. Alueelle on vapaa pääsy ja ikäraja on 18 vuotta. Tapahtuman järjestää Restamax Oyj (Ravintola Villisika).

Lisätiedot:
Mikko Hammar, tapahtuman tuottaja
Puh. +358 45 129 4056
mikko.hammar@ravintola.fi

Sanna Oinonen, tiedottaja
Puh. +358 50 576 1609
sanna.oinonen@ravintola.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Ristorante Bella Roma, Gringos Locos, Viihdemaailma Ilona, Daddy’s Diner ja Stefan’s Steakhouse. Myös Wayne’s Coffee kuuluu yhtiön portfoliosalkkuun. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi