Pihviravintola Stefan’s Steakhouse kesän aikana Jyväskylään

Restamax Oyj

MEDIATIEDOTE 27.5.2014

Pihviravintola Stefan’s Steakhouse kesän aikana Jyväskylään

Keskisuomalainen ravintolamaailma saa kesän mittaan tasokkaan vahvistuksen, kun Stefan’s Steakhouse avataan keskeiselle paikalle Jyväskylän keskustaan Aren aukiolle.

Stefan’s Steakhouse on muun muassa Amerikan Top Chef -ohjelmasta tutun huippukokin Stefan Richterin mukaan nimetty pihviravintolakonsepti, jonka raaka-aineissa panostetaan laatuun.

Ravintolan erikoisuus on Wagyu-härän sisäfileepihvi, joka valmistetaan Kobe-tyyliin erikoisjalostetusta ja -ruokitusta karjasta. Stefan’s Steakhouse on myös kuuluisa kattavasta viinilistastaan, joka on tarkoin ja harkiten laadittu viiniasiantuntijoiden johdolla.

– Etsimme ravintolalle parhaiten soveltuvaa liiketilaa pitkään, kunnes idyllinen paikka löytyi omista tiloistamme aivan Kolmikulman kupeesta, toteaa linjajohtaja Tanja Virtanen.

Uusi ravintola sijaitsee Gringos Locosin entisissä tiloissa. Ravintolassa on noin 130 asiakaspaikkaa.

– Tunnelmaltaan välittömään ravintolaan voi tulla kaveriporukalla heti työpäivän jälkeen tai viettämään iltaa hieman fiinimminkin pitkän kaavan mukaan, Virtanen kuvailee.

– Olen vilpittömän iloinen, että voimme laajentaa hyväksi havaittua ravintolakonseptia uusille markkinoille. Jyväskylään avattava yksikkö on jo neljäs Stefan’s Steakhouse -ravintola, sanoo Stefan Richter.

Restamax-konserniin kuuluvat Stefan´s Steakhouse -ravintolat löytyvät myös Tampereelta, Turusta ja Helsingistä.

www.stefans.fi

Lisätiedot:
Tanja Virtanen
Linjajohtaja, Restamax Oyj
puh. +358 45 670 4292
tanja.virtanen@ravintola.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Ristorante Bella Roma, Gringos Locos, Viihdemaailma Ilona, Daddy’s Diner ja Stefan’s Steakhouse. Myös Wayne’s Coffee kuuluu yhtiön portfoliosalkkuun. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi