VÄLIMÄEN BELGIALAISBISTRO RIKHARD VON TRAPPE TUO BELGIHERKUT HELSINKIIN

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 19.01.2015
Julkaisuvapaa: Heti

VÄLIMÄEN BELGIALAISBISTRO RIKHARD VON TRAPPE TUO BELGIHERKUT HELSINKIIN

Belgialaiselle keittiölle kunniaa tekevä ravintola Rikhard von Trappe avataan Rikhardinkadulle tammi–helmikuun vaihteessa. Hans Välimäen uusin taidonnäyte noudattaa Tampereella marraskuussa avatun edeltäjänsä August von Trappen linjaa: tarjolle tulee käsintehtyä, runsasta ja konstailemattoman herkullista ruokaa.

Huiman suosion myötä Augustin serkkupoika Rikhard lähtee nyt Helsinkiin tuoden raikkaan tuulahduksen kaupungin ravintolakulttuuriin. Menu on Trappen tyylille uskollisesti Belgiaan kallellaan – kaikkia yksityiskohtia myöten.

– Olisi ollut silkkaa hulluutta jättää tuomatta konsepti myös tänne Helsinkiin, kun August von Trappe sai niin maukkaan vastaanoton Tampereella – Augustistahan on avajaisista lähtien ollut vaikea saada vapaata pöytää. Sinisimpukat ja runsaat vohveliannokset ovat ehdottomasti ykkösjuttumme ja niiden lisäksi uuden ravintolan listalle tulee yksinoikeudella ”Rikuun” suunniteltuja spesiaaleja annoksia. Melko lailla täydellisen setin sinetöi Trappen laaja olutvalikoima, ravintoloitsija Hans Välimäki täräyttää.

Remontoidun Rikhardsin tiloihin avattava Rikhard von Trappe on osa Hans Välimäen ja Restamaxin yhteisyritys Gastromaxia. Restamaxin ruokaravintolatoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Eero Aho on ollut yhteistyöhön erityisen tyytyväinen.

– Hansin kaltaisen rautaisen ja persoonallisen ammattilaisen kanssa on ilo tehdä töitä – kerta toisensa jälkeen hän onnistuu ylittämään itsensä ja yllättämään meidät positiivisella tavalla. Trappen konsepti yhdistää kansainvälisen ja rennon ruokaideologian komeisiin puitteisiin tyylillä, Aho summaa.

Uutuusbistron lisäksi Gastromaxiin kuuluvat fine dining -ravintola Välimäki Helsingissä, Midhill-ravintolat Helsingissä ja Tampereella sekä Masu Asian Bistro ja August von Trappe Tampereella.

Rikhard von Trappe – Belgian Bistro & Bar avataan osoitteeseen Rikhardinkatu 4, Helsinki.

Lisätiedot:
Hans Välimäki, Rikhard von Trappe, ravintoloitsija, puh. +358 45 671 0007
Eero Aho, Restamax Oyj, ruokaravintoloiden liiketoimintajohtaja, puh. +358 40 823 6888

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse ja Wayne’s Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi