TAMPERELAISRAVINTOLA THE GRILL MUKANA MAHDOLLISTAMASSA ILVESTEKO-ILMAISOTTELUA 3.1.2015

The Grill – Restaurant & Bar / Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 22.12.2014
Julkaisuvapaa: Heti

TAMPERELAISRAVINTOLA THE GRILL MUKANA MAHDOLLISTAMASSA ILVESTEKO-ILMAISOTTELUA 3.1.2015

Tampereen Ilves järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa Hakametsässä ilmaisottelun, jonka tarkoituksena on mahdollistaa kaikille ikimuistoinen jääkiekkoelämys. Ottelussa mittelevät Ilves ja HPK.

The Grill -ravintola on lähtenyt mukaan Ilveksen organisoimaan IlvesTeko-hyväntekeväisyystempaukseen, joka mahdollistaa lämminhenkisen tapahtuman kaikille jääkiekon ystäville. IlvesTeon takana ovat urheiluseuran lisäksi lukuisat yhteistyökumppanit, jotka osallistuvat jaettavien lippujen kustannuksiin. The Grill halusi oitis olla mukana tekemässä hyvää.

– On ainutlaatuista, mitä Ilves on nyt tekemässä – vastaavanlaista tapahtumaa ei muissa kaupungeissa ole aikaisemmin järjestetty. Olemme tehneet niin Ilveksen juniori- kuin liigatoiminnan kanssa jo pitkän aikaa yhteistyötä, joten oli luonnollista olla myös tässä ilomielin mukana, The Grillin toiminnasta vastaava Restamaxin linjajohtaja Hanna Niemi kertoo.

Ilveksellä oltiin jo jonkin aikaa kehitelty ideaa hyväntekeväisyysottelusta. Konsepti luotiin syksyllä ja rattaat lähtivät yhteistyökumppaneiden myötä liikkeelle.

– Saimme luotua konseptin, joka mahdollistaa jääkiekko-otteluelämyksen ja samalla tukee vähäosaisia. Olemme asiasta erittäin ylpeitä ja tammikuussa näemme varmasti aivan huikean tapahtuman. Tarkoituksena on tehdä tästä perinne tulevillekin vuosille, Ilveksen yhteyspäällikkö Lasse Fihl jatkaa.

Ilves lahjoittaa jokaista jääkiekkopeliin saapunutta katsojaa kohden euron vähävaraisia kiekkojunioreita tukevaan Raipe-rahastoon. Ilveksen ja HPK:n välinen runkosarjaottelu järjestetään Hakametsässä lauantaina 3.1.2015 klo 17. Lippuja on saatavilla rajoitettu määrä Lippupisteen ennakkomyyntipisteissä ja kuhunkin lippuun lisätään 1,5 € palvelumaksu. Osa lipuista jaetaan ottelupäivänä myös Hakametsän jäähallin lipunmyynnissä.

The Grillin lisäksi IlvesTeossa ovat mukana CCM, Laakkonen, Koff, Seco, Kiilto, VaBe, Decens, Lippupiste sekä Mannerheimin Lastensuojeluliitto. The Grill on osa Restamax Oyj -konsernia.

Lisätiedot:
Hanna Niemi, Restamax Oyj, linjajohtaja, puh. + 358 40 7644 103, hanna.niemi@rengasravintolat.fi
Lasse Fihl, Ilves-Hockey Oy, yhteyspäällikkö, puh. +358 40 5960 315, lasse.fihl@ilves.com
www.ilves.com
www.ravintola.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse ja Wayne’s Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi