UUDELLEEN RAKENNETTU RINNERAVINTOLA SKI BISTRO AVAUTUU RUKAN JOULUSESONKIIN TÄNÄÄN

Tunturimax Oy / Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 19.12.2014
Julkaisuvapaa: Heti

UUDELLEEN RAKENNETTU RINNERAVINTOLA SKI BISTRO AVAUTUU RUKAN JOULUSESONKIIN TÄNÄÄN

Ravintolayhtiö Restamaxin ja Rukakeskuksen yhteisyritys Tunturimax avaa Rukan joulusesonkiin täysin uudelleen rakennetun rinneravintola Ski Bistron. Koko perheen ravintola palvelee asiakkaitaan 19.12. klo 10.30 lähtien.

Ski Bistro ei ole Rukan-kävijöille täysin uusi tuttavuus, sillä rinneravintola ehti palvella asiakkaitaan vuodesta 1988 aina vuoden 2011 helmikuuhun saakka, jolloin se tuhoutui tulipalossa. Täysin uudelleen rakennettu bistro avataan noin 200 metriä entistä paikkaansa alemmas aivan Vuosselin Lastenmaan viereen.

Tasokas taukopaikka palvelee perheitä

Perheille suunnattu rinneravintola tarjoilee laskukansalle laadukasta lounasta ja tasokkaan taukopaikan. Ruokalistalta löytyy niin kotiruokaa, suosikkipastoja, hot dogeja kuin monenlaisia sormisyötäviä. Yhdessä tasossa toimivan rinneravintolan sisätiloissa asiakaspaikkoja on noin 200 ja terassilla 300.

– Ski Bistro on koko perheen kohtauspaikka, jonne voi tulla niin kaakaolle kuin päivälliselle. Rinneravintola keskittyy nimenomaan päivätoimintaan, kun taas alueen iltaravintolatoiminta on keskitetty Rukan kävelykylään. Ski Bistrossa on huomioitu entistä vahvemmin lapsiperheet ja nuoriso – ruokaravintolatoiminnan lisäksi bistrossa tullaan järjestämään ikärajattomia diskoja ja keikkoja, kertoo Tunturimax Oy:n linjajohtaja Charrlotta Ylimys.

Ski Bistron ravintolapäällikkönä toimii Katja Hurttia ja keittiöpäällikkönä Jari Rahkola. Tunturimaxin muita ravintoloita Rukalla ovat Stefan’s Steakhouse, Ravintola Piste sekä hiihtolomakaudelle avautuva HillSide Grill.

SkiBistro
Bistrontie
Puh. 08 8600 300 (myynti/sales)
myynti@ruka.fi

Aukioloajat:
su–to klo 10.30–19.00
pe klo 10.30-22–00
la klo 10.30–19.00

Poikkeusaukioloajat:
Jouluaatto 24.12. klo 10.30–14.00
Uuden vuoden aatto 31.12. klo 10.30–22.00

Lisätiedot:
Charrlotta Ylimys
Linjajohtaja, Tunturimax Oy / Restamax Oyj -konserni
charrlotta.ylimys@ravintola.fi
Puh. + 358 40 506 7957

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Tunturimax Oy on Restamax Oyj:n ja Rukakeskus Oy:n yhteisyritys, josta Restamax omistaa 65 prosenttia ja Rukakeskus 35 prosenttia. Tunturimaxin ravintoloihin kuuluvat Rukakeskus Oy:n ja sen tytäryhtiön Pyhätunturi Oy:n ravintolatoiminnot Kuusamossa Rukalla ja Pelkosenniemellä Pyhällä. Yhteisyritys aloitti toimintansa lokakuussa 2014.

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse ja Wayne’s Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa. Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi

Rukakeskus-konserni on vastannut Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 ja Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 lähtien. Olemme Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja noin 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Toimimme Rukan ja Pyhän kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme Rukalla ja Pyhällä myös majoitus-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Liikevaihtomme on n. 24 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 170 henkilöä. Rukakeskus Oy on perheyritys, jonka omistavat 20 % tasa-osuuksin sisarukset Kari Jussi Aho, Miia Porkkala, Annakaija Lappalainen, Antti Aho ja Ville Aho. Samaan Ahon suvun omistamaan Aho-Group-yritysryhmään kuuluu myös Aava Lääkärikeskus -konserni, jonka liikevaihto on n. 50 meur ja henkilömäärä n. 500. ski.ruka.fi, ski.pyha.fi.