RESTAMAX LAAJENTAA RAVINTOLATOIMINTAANSA OULUUN JA PORIIN – KOLME YÖKERHOA YHTIÖN RAVINTOLASALKKUUN

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 18.12.2014
Julkaisuvapaa: Heti

RESTAMAX LAAJENTAA RAVINTOLATOIMINTAANSA OULUUN JA PORIIN
– KOLME YÖKERHOA YHTIÖN RAVINTOLASALKKUUN

Ravintolayhtiö Restamax on ostanut Oulussa sijaitsevien Tivoli- ja Apollo-yökerhojen sekä Porissa sijaitsevan Cabaret-yökerhon liiketoiminnot. Kauppojen myötä yhtiö laajentaa toimintaansa uudelle markkina-alueelle Ouluun ja vahvistaa nykyistä markkina-asemaansa Porissa.

Kauppa toteutetaan joulukuun lopussa, ja yökerhojen liiketoiminnot siirtyvät Restamaxille Night People Group Oy:n omistuksesta 1.1.2015.

– Oulu on varsin virkeä kasvukeskus, ja olemme kartoittaneet kaupungin markkinapaikkoja jo vuosia. Yrityskauppa tukee vahvasti kasvustrategiaamme laajentua Suomen suurimpiin kaupunkeihin ja keskuksiin, kertoo Restamax Oyj:n toimitusjohtaja Markku Virtanen.

Oulun Tivolin ja Apollo Live Clubin sekä Porin Cabaretin henkilöstö siirtyy Restamaxin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

– Kaupan kohteena olevat yksiköt ovat menestyviä yökerhoja, jotka ovat vakinaistaneet paikkansa kaupunkien yöelämässä ja löytäneet asiakaskuntansa. Yökerhot jatkavat toimintaansa vanhaan tuttuun malliin, Virtanen lisää.

Restamax-konsernin omistuksessa on yli 80 ravintolaa ympäri Suomen. Yhtiöllä on Porissa entuudestaan kaksi ravintolaa; seurusteluravintola Bar Passion sekä Restamaxin tytäryhtiön Poolmax Oy:n omistama Space Bowling & Billiards -viihdekeskus. Tivoli- ja Apollo-yökerhot ovat ravintolayhtiön ensimmäiset ravintolat Oulussa.

Lisätiedot:
Markku Virtanen, Restamax Oyj, toimitusjohtaja, puh. +358 400 836 477

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse ja Wayne’s Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi