Tammerfest ja Restamax yhteistyössä tekevät festivaaliohjelmasta entistä monipuolisemman

Restamax Oyj
Mediatiedote 20.4.2016
Julkaisuvapaa: heti

Tammerfest-kävijät saavat tänä vuonna nauttia yhä useammista tapahtumista ja oheisohjelmasta ympäri Tampereen kaupunkia, kun ravintolayhtiö Restamax lisää oman panoksensa festivaalikauden ohjelmaan.

Kymmenen vuotta jatkuneen yhteistyön kruunuksi Restamax ja Tammerfest ovat tehneet ohjelmayhteistyösopimuksen, joka saattaa Restamaxin monipuolisen ravintola- ja tapahtumatarjonnan osaksi Tammerfestin festivaaliohjelmaa.

– Tammerfest on Suomen suurin kaupunkifestivaali ja Restamax iso ja monipuolinen toimija erityisesti Tampereen alueella, joten yhteistyö tuntuu varsin luontevalta, kertoo Tammerfestin tuottaja Sarianna Matikainen.

Tammerfestin kävijöille halutaan tarjota joka vuosi mahdollisimman kattavaa ohjelmaa eri puolilla kaupunkia. Restamax-yhteistyön myötä Tammerfestin asiakkaita ohjataan entistä monipuolisemman ohjelman ja laajemman valikoiman pariin.

– Restamax tuo festivaalikokonaisuuteen oivan ja kaivatun lisän niin klubien, livemusiikin kuin ruokatarjonnankin kautta, Matikainen lisää.

Restamaxin palvelut puolestaan saavat festivaaleilla laajaa näkyvyyttä.

– Restamax tulee näkymään Tammerfesteillä monin tavoin niin ohjelmassa, markkinoinnissa kuin tapahtuma-alueella, kertoo Restamaxin kehitysjohtaja sekä Tammerfestin tuottaja ja ravintolavastaava Perttu Pesonen.

Vuodesta 1995 järjestetty Tammerfest on kerännyt runsaasti kävijöitä vuosittain. Viime vuonna tapahtuman pääareenalla Ratinanniemen festivaalipuistossa juhli 22 000 ihmistä ja koko tapahtuman kävijämäärä oli jopa 80 000.

– Uskon, että tänäkin vuonna kävijämäärä vain kasvaa ja yksi syy siihen on jatkuvasti kasvava ohjelmatarjonta, arvelee Matikainen.

Nelipäiväinen Tammerfest järjestetään tänä vuonna 20.–23.7.2016 Ratinanniemen puistossa Tampereella. Lavalle tulevat nousemaan muun muassa The Sounds (SWE), Hurts (UK), Cheek, Antti Tuisku, Popeda, Apulanta, Elastinen, JVG, Kaija Koo ja Chisu. Liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi-palvelussa.

Lisätiedot:

Sarianna Matikainen, tuottaja, Tammerfest
puh. 045 129 2852, sarianna@promoter.fi

www.tammerfest.fi

Perttu Pesonen, kehitysjohtaja, Restamax Oyj
puh. 010 423 3287, perttu.pesonen@restamax.fi

www.restamax.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,6 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on yli 3000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi