Helsingin ensimmäinen American Diner -jenkkiruokaravintola avaa Linnanmäellä

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 21.4.2016
Julkaisuvapaa: heti

Aitoamerikkalaiselle ruoalle kunniaa tekevä Lintsi American Diner avaa ovensa tulevana lauantaina 23.4. huvipuiston kesäkauden avajaisten yhteydessä. Linnanmäen ravintolamaailmaan sijoittuva uutukainen on järjestyksessään jo seitsemäs Classic American Diner -konseptin ravintola.

Koko perheen Classic American Diner -ravintolat ovat saavuttaneet vuosien varrella huiman suosion ja tästä keväästä lähtien jenkkiherkuista pääsee nauttimaan myös Linnanmäellä. Konsepti pohjaa laadukkaisiin raaka-aineisiin ja rentoon tunnelmaan, minkä viimeistelee huolellisesti toteutettu teeman mukainen sisustus.

– Konseptin monipuolisuus ja helppous sekä kiinnostava miljöö ovat selkeitä American Dinerin vahvuuksia. Ravintola täydentää hyvin huvipuiston ruokatarjontaa ja tarjoaa lapsiperheille oivan mahdollisuuden tutustua kattaviin tuotteisiimme. Linnanmäki on Dinerille erinomainen ympäristö, toteaa Restamax Oyj:n ruokaravintoloiden linjajohtaja Tero Kaikkonen.

Lintsi American Diner tukee ravintolayhtiön kasvustrategiaa laajentua eteläiseen Suomeen.

– Avasimme helmikuussa Classic American Dinerin Vantaan Jumboon ja viime viikolla siipiravintola Hookin Helsingin keskustaan. Samoin olemme tulevana kesänä vahvasti mukana Hernesaaren Rannan ravintoloiden sekä Namun ja Showroomin toiminnoissa. Aiomme kasvattaa asemaamme pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa entisestään, Restamaxin toimitusjohtaja Markku Virtanen sanoo.

Aitoja amerikkalaisia makuja terassin paisteessa

Lintsi American Diner tulee tarjoilemaan tuhteja burgereita ja sandwichejä, mehukkaita pihvejä, maukkaita wingsejä ja raikkaita salaatteja. Jälkiruokavaihtoehtoina on pirtelöitä, piirakkaa, kakkua ja jäätelöä.

– Menu on monipuolinen läpileikkaus perinteiseen jenkkidiner-tyyliseen rentoon ja runsaaseen ruokaan. Erityisesti Classic Burger -sarjan ateriat sekä amerikkalaiset pannukakut ja pirtelöt ovat pitäneet pintansa listamme suosikkeina, Kaikkonen summaa.

Peacock-teatterin tuntumassa sijaitsevaan Lintsi American Dineriin tulee noin 150 asiakaspaikkaa ja ravintolan terassille noin 60. Linnanmäen avajaisissa nähdään lauantaina 23.4. esiintymässä mm. Anna Abreu (klo 18) ja sunnuntaina 24.4. Olavi Uusivirta (klo 18). Classic American Diner- ravintoloita on ennestään Vantaan Jumbossa, Jyväskylässä, Seinäjoella sekä Tampereella Finlaysonilla, Koskikeskuksessa ja Lielahdessa.

Lintsi American Diner

Tivolikuja 1, Linnanmäki

Avoinna huvipuiston aukioloaikojen mukaan. Katso kesän tarkemmat aukioloajat www.linnanmaki.fi/aukioloajat.

Lisätiedot:

Tero Kaikkonen, linjajohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 400 839 191
Markku Virtanen, toimitusjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 400 836 477

Jakelu:

STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi