Suosikkiyökerho Ilona ja jenkkiravintola Sticky Wingers avattiin perjantaina Ouluun

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 27.10.2015
Julkaisuvapaa: heti

Oulun Torikadulle avattiin perjantaina yökerho Ilona sekä sporthenkinen jenkkiravintola Sticky Wingers. Viihdemaailma lukeutuu yli 1600 neliömetrinsä myötä Pohjois-Suomen suurimpiin ravintolakokonaisuuksiin. Ravintoloissa on yhteensä yli 1000 asiakaspaikkaa. 

Pohjoisen ravintolakattaus sai kaksin verroin vahvistusta, kun ravintolayhtiö Restamax Oyj avasi perjantaina Ouluun, entisen yökerho Apollon ja Glorian tiloihin uuden yökerhon ja ruokaravintolan. Oulun lisäksi Ilona-yökerho palvelee myös Tampereella, Lappeenrannassa, Joensuussa, Seinäjoella ja Kuopiossa. Sticky Wingersillä on entuudestaan kolme ravintolaa Pirkanmaalla.

Yökerhoelämyksiä viidessä eri osastossa

Peräti viiteen kaupunkiin ennen Oulun avausta ehtinyt Ilona tarjoaa yöjuhlijoille valinnanvaraa eriteemaisten osastojensa ja niiden monipuolisen tarjonnan myötä.

– Ilonan konsepti tavoittelee aikuisempaa kohderyhmää, ja tämä on huomioitu niin yökerhon ikärajoissa kuin sisustuksessa ja esiintyjissäkin. Oulun Ilonan viisi erilaista osastoa – London, Live, Disco, Retro sekä Karaoke – takaavat kaikki erilaisen yökerhokokemuksen. Samoin live-musiikkia on tarjolla joka viikonloppu, kun maamme kovimmat bilebändit sekä kotimaiset ja ulkomaiset artistit nousevat lauteille, yhtiön yökerhojen linjajohtaja Paul Meli kertoo.

Avajaisviikonloppuna 23.–24.10. Ilonan lavalla nähtiin Telaketju, Pete Parkkonen, DJ Kaasi sekä DJ Matti Airaksinen.

Meli uskoo Ilonan suosion perustuvan hyvien esiintyjien lisäksi tarjonnan monipuolisuuteen ja harkittuihin kaupunkikohtaisiin yksityiskohtiin.

– Haluamme tarjota erilaisia elämyksiä saman katon alla ja Ilonan konsepti mahdollistaa tämän erinomaisesti. Kullekin paikkakunnalle räätälöidään aina omanlaisensa yökerhokokonaisuus. Oulun Ilona on tehty nimenomaan oululaisten tarpeita ja toiveita silmällä pitäen.

Suomen laajin siipivalikoima ja loistavat ottelukatsomot
 

Sticky Wingers on kuuluisa paitsi wingseistään ja muista aidoista jenkkiruoistaan, myös maineestaan kisakatsomoiden isäntänä. Restamaxin ruokaravintoloiden linjajohtaja Tero Kaikkonen takaa, että näistä tekijöistä tullaan tuntemaan myös Oulun Sticky.

– Maan kattavimman siipi- ja kastikevalikoiman lisäksi meiltä saa esimerkiksi Stickyn Philly´s Steak -sandwichejä ja extra long -burgereita, joista on muodostunut kestohittejä. Samoin erikoisuutemme boneless wingsit ovat aina varma valinta. Rennon ruoan kruunaa huippu-urheilu, jota näytetään päivittäin Stickyn lukuisilta screeniltä. Otteluiden keskiössä on jääkiekon Liiga ja meillä näkee kaikki Kärppien vieraspelit livenä – toki jalkapallolle, nyrkkeilylle ja muille lajeille annetaan myös sijaa, Kaikkonen listaa.

Kaikkonen uskoo Tampereen vahvalle siipivillitykselle olevan erinomaiset mahdollisuudet myös Oulussa.
– Täällä on vahva urheilu- ja kiekkokulttuuri. Erityisesti näissä piireissä Sticky on saavuttanut Pirkanmaalla suuren suosion.

Molemmat ravintolat ovat avoinna joka päivä, ja ne täydentävät tarjonnallaan toisiaan.

– Ruokailun jälkeen voi siirtyä seinän taakse jatkamaan iltaa. Enää myöskään yökerhosta ei tarvitse poistua nälän yllättäessä, vaan tanssilattialta voi suoraan kävellä Stickyyn herkuttelemaan, toteaa Meli.

Ilonan ja Sticky Wingersin lisäksi Restamaxilla on Oulussa omistuksessaan nuorten aikuisten yökerho Tivoli.

Ilona ja Sticky Wingers, Oulu
Torikatu 21–23, 90100 Oulu 

Avoinna:
Ilona: ma–su klo 22–04 (su–to K-20, pe–la K-22)
Sticky Wingers: ma–ti klo 16–22, ke–to 16–23, pe 16–03, la 14–03, su 14–22

Kuva:
Juha Moisala

Lisätiedot:
Paul Meli, linjajohtaja yökerhot, Restamax Oyj, puh. +358 44 593 0668
Tero Kaikkonen, linjajohtaja ruokaravintolat, Restamax Oyj, puh. +358 400 839 191

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ravintola.fi
www.restamax.fi 

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi