Ainutlaatuinen Bond-illallinen August von Trappessa pe 30.10. – yksinoikeus Bollinger Spectre -samppanjaan Pirkanmaalla

Restamax Oyj
Mediatiedote 26.10.
Julkaisuvapaa: heti

Tampereella syödään perjantaina ennennäkemätöntä illallista, kun suosikkibistro August von Trappe isännöi James Bondille omistettua Bollinger Spectre -iltaa. Viiden ruokalajin menu on saanut nimensä kulttiagentin nimikkosamppanjasta, jonka tarjoilemiseen ravintolayhtiö Restamaxilla on Pirkanmaalla yksinoikeus.

Huippukokki Hans Välimäen luotsaamassa August von Trappessa perjantaina 30.10. tarjoiltava Bollinger Spectre -illallinen on taitava läpileikkaus Bondin suosikkiruokiin ja tunnetuimpiin juomiin vuosien varrelta. Menun lisäksi illallispaketti sisältää lipun uuteen James Bondin Spectre-elokuvaanPaikkoja illalliselle on vielä rajoitetusti jäljellä.

Restamaxin ruokaravintoloiden linjajohtaja Saija Mattilan mukaan James Bond -teema sopii August von Trappeen erinomaisesti tyylikkäiden puitteidensa ja miljöönsä ansiosta.

– Spectre saa ensi-iltansa perjantaina, josta alkuperäisidea teemailtaan lähtikin. August on tunnettu paitsi vertaansa vailla olevasta kulttuurihistoriallisesta rakennuksestaan myös korkeatasoisesta keittiöstään. Näin ollen paikka sopii James Bond -illalliselle täydellisesti. Meillä on perjantaina kunnia tarjota harvinaislaatuinen mahdollisuus maistaa myös Bondin virallista Champagne Bollinger Spectre -samppanjaa, Mattila kertoo.

Myös ravintolapäällikkö Riina Nissinen odottaa perjantaita hyvillä mielin.

– On upeaa päästä tekemään jotakin erilaista. Erinäiset teemat antavat ravintoloille mahdollisuuden irrotella uudella tavalla ja tarjota tavanomaisesta poikkeavaa – ja tämä on juuri sitä. Menun innoittajana on toiminut, luonnollisesti, James Bond. Alkuun tarjoillaan osterikeittoa, jonka jälkeen luvassa on muun muassa tryffeliä ja mehevää karitsaa. Ja Bondin ollessa kyseessä, ei Martiniakaan ole tietenkään unohdettu, Nissinen summaa.

– Keittiötämme luotsaa tuona iltana oma Bondimme Hans Välimäki, joten luvassa on taatusti unohtumaton ilta, Mattila lupaa.

Bollinger Spectre -illallinen August von Trappessa perjantaina 30.10. klo 18. Menu 70 € / hlö, Champagne Bollinger Spectre 209 € / plo. Nimikkosamppanjaa saa valikoiduista Ravintola.fi-yökerhoista yksinoikeudella Pirkanmaalla sekä Bollinger-illallisella August von Trappessa. Varaukset illalliselle puh. 010 4233 279 tai august@ravintola.fi. Menu kokonaisuudessaan nähtävillä täällä. August von Trappe on osa ravintolakonserni Restamax Oyj:tä.

Lisätiedot:
Saija Mattila, ruokaravintoloiden linjajohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 50 4111 172
Riina Nissinen, ravintolapäällikkö, August von Trappe, puh. +358 45 111 8582

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi