Stefan on the Road – Huippukokki Richter tavattavissa huhtikuussa Suomen ravintoloissaan

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 14.4.2015
Julkaisuvapaa: heti

Maailmallakin arvostettu kokki Stefan Richter kietaisee huhtikuussa jälleen kokin takin ylleen Suomen maankamaralla ja kiertää Stefan on the Road -kiertueensa aikana Stefan’s Steakhouse -ravintoloissaan. Kiertue alkaa perjantaina 17.4. Jyväskylästä ja etenee Tampereen ja Helsingin kautta Turkuun.

Huhtikuussa Suomen valtaavan Stefan on the road -kiertueen aikana Stefan Richter kiertää kokkaamassa ravintoloissaan reilun viikon ajan. Kiertue keskittyy uuteen My Season Menu -ruokalistaan, jonka yksityiskohdista ja valmistamisesta pihvimestari haluaa itse olla paikan päällä kertomassa – tiedossa kun on jotakin ”hyvin spesiaalia”.

Koko kiertueen idea lähti Richterin ruokafilosofiasta: hänen mukaansa ihmisten kanssa keskustelemalla saa suoran ja aidoimman palautteen sekä tietysti inspiraatioita uuteen.

– On mahtavaa päästä tekemään sitä mitä rakastaa eli kokkaamaan, mutta ennen kaikkea tapaamaan asiakkaita. Olen todella tyytyväinen uuteen My Season Menuun, enkä malta odottaa, että pääsen kuulemaan mitä porukka on mieltä. Nyt mennään aika isolla vaihteella mitä pääraaka-aineeseen tulee, ravintoloitsija Richter ilmoittaa.

Kiertueensa kunniaksi Richter on järjestänyt myös kilpailun, jossa voittaja saa Richterin kokkaamaan omaan kotiin kolmen ruokalajin illallisen kuuden hengen seurueelle. Kilpailuun voi osallistua Stefan’s Steakhouse -ravintoloissa täyttämällä arvontalipukkeen ruokailun yhteydessä. Kilpailuaika on 7.–30.4. ja illallinen toteutetaan kesäkuun aikana.

Restamax-konserniin kuuluvat Stefan’s Steakhouse -ravintolat sijaitsevat Tampereella, Turussa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Rukalla.

Stefan on the Road -kiertueaikataulu:
Jyväskylä 17.–18.4.
Tampere 19. –20.4.
Helsinki 22.–23.4.
Turku 24.–25.4.

Pöytävaraukset puh. 010 4233 200

Lisätiedot:
Eero Aho, Restamax Oyj, liiketoimintajohtaja, puh. +358 40 823 6888

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1000 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi