Karaokea kahdessa kerroksessa Euroopan laajimmalla kappalevalikoimalla – Ravintola Iloinen Katupoika avataan huomenna Helsingin ydinkeskustaan

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 23.4.2015
Julkaisuvapaa: heti

Helsingin Citykäytävälle perjantaina 24.4. ovensa avaava uutuusravintola on jokaisen karaokelaulajan ja musiikin ystävän unelma – viimeisin teknologia, laajin kappalevalikoima ja karaoke kahdessa kerroksessa takaavat viihtymisen aamupäivästä yömyöhään.

Helsingin ravintolakulttuuri uudistuu huomenna Iloisen Katupojan myötä. Tuore tulokas tarjoaa rennon ilmapiirin sekä maittavan juoma- ja snacks-valikoiman kaupungin ytimessä. Paikan mainittavin yksityiskohta on kuitenkin viihtymisen saralla – karaokekappaleiden valikoima on Euroopan kattavin.

Ravintolapäällikkö Maikku Piiparisen mukaan Iloisesta Katupojasta haluttiin tehdä paikka, jonne jokaisen on helppo tulla.

– Meille ovat tervetulleita niin laulun ystävät kuin kuuntelijatkin, lasilliselle tai fiilistelemään pidemmäksi aikaa. Hintamme ovat keskustan tasoon nähden hyvinkin kohtuullisia, eikä juomavalikoiman kanssa ole turhaan hifistelty – olemme keskittyneet hyviin perustuotteisiin. Samoin tarjolle tulee pikkupurtavaa, kuten paistettavia panineja, Piiparinen kertoo.

Uusin teknologia mahdollistaa asiakaspalveluun panostamisen

Keskeisimpiä asioita ravintolan viihtyvyyden kannalta ovat iloinen asiakaspalvelu ja laadukas karaoketekniikka. Laulumahdollisuus on samanaikaisesti kahdessa kerroksessa ja ravintolan ollessa auki aina pääsee laulamaan: alakerrassa toimiva street bar aukeaa aamupäivällä ja yläkerran juonnettuun karaokeen pääsee illansuussa.

– Yksi tärkeimpiä asioita ravintolan viihtyvyyden kannalta on sujuva asiakaspalvelu sekä laadukas karaoke. Yläkerrassa oleva lava valoineen ja juontajineen houkuttelee paikalle varmasti myös hiukan vaativampia laulajia, sanoo juontajana toimiva Ann Wikström.

Karaoke-esiintyjien jonottamista on helpotettu kaikin puolin ja äänentoiston laadusta huolehdittu.

– Asiakkaita hemmotellaan huippuluokan äänentoistojärjestelmällä ja jonoautomatiikka pitää huolen laulujärjestyksestä. Iloisessa Katupojassa käytetty teknologia mahdollistaa muun muassa karaokelistojen selaamisen mobiililaitteella ja ravintolan kosketusnäytöillä. Paperisia laululistoja ja karaokelappuja ei ravintolassa nähdä, tekniikasta vastaava Juha Ruuska jatkaa.

Iloinen Katupoika avataan huomenna perjantaina 24.4. Helsingin Citykäytävälle osoitteeseen Saarisen piha, Kaivokatu 8. Avoinna ma–to klo 11–02 ja la–su klo 9–02, yläkerta klo 19–02. Uusi karaokeravintola on osa ravintolayhtiö Restamaxia.

Lisätiedot:
Maikku Piiparinen, Iloinen Katupoika, ravintolapäällikkö, puh. +358 400 408 053

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi