LASTEN SUNNUNTAINA 12.4. KERÄTÄÄN VAROJA PORIN UUDELLE LASTEN- JA NAISTENTALOLLE

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 8.4.2015
Julkaisuvapaa: heti


LASTEN SUNNUNTAINA 12.4. KERÄTÄÄN VAROJA PORIN UUDELLE LASTEN- JA NAISTENTALOLLE

Porin viihdekeidas Space Bowling & Billiardsissa vietetään 12. huhtikuuta Lasten sunnuntai -tapahtumaa, jonka tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Satakunnan keskussairaalan uudelle Lasten- ja naistentalolle. 

Lasten sunnuntai -hyväntekeväisyyspäivänä keskitytään olennaiseen: hauskanpitoon ja yhdessäoloon pelien merkeissä. Idea lähti alun perin siitä, kun hohtokeilaukseen ja biljardiin keskittyneessä Spacessa huomattiin henkilökunnalla olevan yhteinen halu auttaa lapsia.

– Tahdoimme järjestää lapsille hauskan päivän ja auttaa samalla isommassakin mittakaavassa. Space aloitti toimintansa täällä Porissa viime syyskuussa ja olemme saaneet todella positiivisen vastaanoton – tapahtuma on ikään kuin kiitoksena siitäkin. Juuri valmistunut Lasten- ja naistentalo valikoitui hyväntekeväisyyskohteeksemme, sillä tarve hoitovälineiden lisäksi esimerkiksi leluille, peleille, kirjoille ja askartelutarvikkeille on suuri, Space Bowling & Billiards Porin ravintolapäällikkö Markus Lindholm kertoo.

Myös Lasten- ja naistentalon ylihoitaja Tuula Arvola on tempauksesta mielissään.

– Olemme hyvin iloisia ja kiitollisia, että tämänkaltaisia päiviä järjestetään: lapsille on tiedossa mukava ja aktiivinen sunnuntai ja samalla siitä on merkittävä apu myös Lastentalolle. Lastentalon huoneet on suunniteltu perhelähtöisiksi ja kaikki apu potilaiden ja perheiden viihtyvyyden lisäämiseksi on enemmän kuin tervetullutta, Arvola summaa.

Ohjelmaa iltapäivään asti

Lasten sunnuntaina riittää puuhaa koko neljäksi tunniksi. Tapahtuma aiotaan järjestää tulevaisuudessa myös uudestaan, seuraavaksi todennäköisesti Tampereen Space Bowling & Billiardsissa. Tänä sunnuntaina paikalle odotetaan noin sataa lasta.

– Lapsille tulee rastirata, jossa opetellaan ja pelataan biljardia ja keilaamista. Lisäksi tiedossa on yllätysohjelmaa ja totta kai jaossa on myös ilmapalloja. Kun alkaa hiukoa, voi ottaa pikkunaposteltavaa ja yhteistyökumppani Hartwallin puolesta limsaa ja mehua. Kaikki tämä sisältyy 7 euron lastenlippuun ja aikuisille pääsymaksu on vapaaehtoinen, Lindholm lisää.

Lasten sunnuntaita vietetään 12.4. klo 12–16. Pääsylipun lisäksi Lasten- ja naistentalon toimintaa voi tukea antamalla paikan päällä lahjoituksen keräyslippaaseen. Space Bowling & Billiards -peliravintolat kuuluvat Poolmax Oy:hyn, joka on osa Restamax-konsernia.

Space Bowling & Billiards
Yrjönkatu 13, Pori
P. 010 4233 277

Lisätiedot:
Markus Lindholm, Space Bowling & Billiards Pori, ravintolapäällikkö, puh. +358 50 5996 164

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi 

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1000 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi