Space Bowling & Billiards -viihdekeidas avattu Porin ytimeen

Restamax Oyj

Mediatiedote 11.9.2014

SPACE BOWLING & BILLIARDS -VIIHDEKEIDAS AVATTU PORIN YTIMEEN

Viihdekeskus Space Bowling & Billiards avasi ovensa viime viikolla Porin ydinkeskustaan, tavaratalo Anttilan alakertaan osoitteeseen Yrjönkatu 13.

Uusi viihdekeskus tuo Poriin aivan uudenlaiset mahdollisuudet viettää vapaa-aikaa ystävien, kavereiden tai työtovereiden kesken. – Etsimme kauan viihdekeitaalle soveltuvia tiloja eri puolilta Suomea, kunnes löysimme täydellisen paikan keskeltä Poria. Vastaavanlaista vapaa-ajan aktiviteettikeskusta tältä alueelta ei löydy, toteaa Poolmax Oy:n toimitusjohtaja Hannu Lahtinen.

Tuhat neliötä tekemistä ja näkemistä

Viihdekeskuksessa on tilaa noin 1000 neliöitä ja noin 150 asiakaspaikkaa. Näkemisen ja kokemisen arvoiset visuaalisesti näyttävät, avaruudesta teemansa ammentavat hulppeat tilat luovat mahdollisuudet monenlaiseen aktiviteettiin biljardista hohtokeilaukseen, pöytäcurlingista erilaisiin viihdepeleihin. Lisäksi viihdekeskuksen screeneiltä voi seurata päivän polttavimmat urheilutapahtumat.

Aktiviteetteja:
– 9 biljardipöytää
– 8 viihde- ja hohtokeilarataa
– 2 pöytäcurling-pöytää
– laaja valikoima muita viihdepelejä

Ruokaa, juomaa ja yksityistilaisuuksia

Ajanviettokeskus Space Bowling & Billiards palvelee monipuolisesti asiakkaita aina lapsesta aikuiseen. Päiväaikaan viihdekeskus toimii koko perheen temmellyskenttänä, kun taas iltaisin peliravintola houkuttelee illanviettoon nuoria aikuisia ja varttuneempaa väkeä. Klo 18 jälkeen ravintolan ikäraja on 18 vuotta.

Viihdekeskuksessa palvelee A-oikeuksin varusteltu baari, josta saa myös maukasta pubipurtavaa. Tiloissa on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia lasten syntymäpäivistä yritysjuhliin. – Mikäli mielii esimerkiksi pikkujouluja, joista puhutaan vielä seuraavanakin jouluna, kannattaa olla ripeä ja toimia, Lahtinen vinkkaa.

Space Bowling & Billiards on viihde- ja peliravintoloihin keskittyvän Poolmax Oy:n uusin avaus. Yhtiön omistukseen kuuluvat myös Tampereella vuodesta 2013 toiminut Space & Bowling Billiards, Tampereella ja Turussa toimiva Galaxie Center sekä Seinäjoella toimiva Galaxie Sports & Billiards. Poolmax Oy on pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö.

Space Bowling & Billiards
Yrjönkatu 3, 28100 Pori
Puh. 010 4233 277
pori@spacebowling.fi
www.spacebowling.fi

Varaukset:
Pelivuorot varataan ensisijaisesti sähköisen varausjärjestelmän kautta osoitteessa:
https://secure.meriq.com/spacebowling-pori/

Aukioloajat:
su-to 16-00
pe 14-02
la 12-02
Klo 18 jälkeen K-18

Lisätiedot:
Hannu Lahtinen, toimitusjohtaja
Poolmax Oy
Puh. +358 40 513 4300
hannu.lahtinen@ravintola.fi

Markus Lindholm, ravintolapäällikkö
Space Bowling & Billiards
Puh. +358 50 599 6164
markus.lindholm@ravintola.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse ja Wayne’s Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi