RESTAMAXILTA RAVINTOLAKOKONAISUUS UUTEEN LIELAHTIKESKUKSEEN – Chicago Food Park tarjoilee amerikkalaisia makuja neljän ravintolakonseptin voimin

Restamax Oyj

MEDIATIEDOTE 29.4.2014 

Restamax Oyj:ltä ravintolakokonaisuus uuteen Lielahtikeskukseen

– Chicago Food Park tarjoilee amerikkalaisia makuja neljän ravintolakonseptin voimin

Viime viikon lopulla Tampereen Lielahdessa avajaisia viettänyt Lielahtikeskus sai uuden ravintolavahvistuksen, kun Chicago Food Park -ravintolakokonaisuus avasi ovensa maanantaina 28.4.

Chicago Food Park on jenkkihenkinen ravintolamaailma, jossa palvelee neljä erilaista ravintolakonseptia; Sticky Wingers, Daddy’s Coffee, Chicago Diner, joka tarjoilee kuuluisia Daddy’s Diner -burgereita sekä uusi amerikanitalialainen ravintolakonsepti Jake & Elwood.

Klassisten burgereiden lisäksi ravintolamaailman listoilta löytyy periamerikkalaisia pihvejä, wingsejä ja salaatteja sekä amerikanitalialaisia pizza- ja pastaruokia. Jälkiruokamaailma rakentuu pirtelöistä, cakebarin kakuista ja jäätelöannoksista.

– Täällä maistuu ja näkyy aito Amerikka. Pöytäseurueella on mahdollisuus tilata erityyppisiä ruokia samaan pöytään. Jokainen ruokailija löytää taatusti listalta itselleen mieluisan vaihtoehdon, kertoo Restamaxin linjajohtaja Tero Kaikkonen.

Restamax-konsernin liikekeskuksiin soveltuva fast casual -konsepti takaa nopean ja vaivattoman ruokailun asioinnin lomassa.

– Päiväaikaan tilaus tehdään tiskiltä, ja tämän jälkeen asiakas saa sijaintitunnisteen, jonka avulla tarjoilija löytää ripeästi asiakkaan valitsemastaan pöydästä. Iltaisin ravintolassa palvellaan pöytiin. Samankaltaista fast casual -konseptia noudattelee myös Lempäälän Ideaparkissa toimiva Food Park -ravintolamaailmamme, Kaikkonen sanoo.

Chicago Food Parkissa on noin 300 asiakaspaikkaa. Arkisin kauppakeskuksessa vierailijoille tarjoillaan myös lounasbuffet klo 11–14.

– Lielahtikeskus on kasvava ja vahvistuva tulevaisuuden palvelu- ja kauppakeskittymä, joka kokoaa yhteen alueen palvelut, niin yksityiset kuin julkisetkin. Toimintamme laajentaminen kehittyvään keskukseen tukee vahvasti Restamaxin kasvustrategiaa, Kaikkonen toteaa.

Chigago Food Park
Teivaankatu 1
33400 Tampere

Aukioloajat:
Ma–to klo 11–20
Pe–la klo 11–22
Su klo 12–18
Lounas ma–pe klo 11–14

Lisätiedot:
Tero Kaikkonen
Linjajohtaja / ruokaravintolat
puh. 010 4233 291
tero.kaikkonen@ravintola.fi

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Ristorante Bella Roma, Gringos Locos, Viihdemaailma Ilona, Daddy’s Diner ja Stefan’s Steakhouse. Myös Wayne’s Coffee kuuluu yhtiön portfoliosalkkuun. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi