RESTAMAX LAAJENTAA TOIMINTAANSA KOTKAAN – Bar & Club Soolo ja Restamax perustavat Soolo Max Oy:n

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 10.4.2014

Restamax Oyj laajentaa toimintaansa Kotkaan:

Bar & Club Soolo ja Restamax perustavat Soolo Max Oy:n

Ravintolayhtiö Restamax Oyj ja kotkalainen Bar & Club Soolo (Juser Oy) ovat solmineet sopimuksen yhteistyöstä. Liiketoimintakaupan myötä perustettavan uuden yhtiön nimi on Soolo Max Oy. Kaupan on määrä astua voimaan huhtikuun aikana.

Restamax Oyj omistaa Soolo Max Oy:stä 70 prosenttia ja Bar & Club Soolon nykyinen omistaja Juha Päivinen 30 prosenttia. Uusi yhtiö alkaa luotsata Kotkan ytimessä sijaitsevaa suosittua Bar & Club Sooloa osoitteessa Kirkkokatu 8.

Bar & Club Soolo jatkaa toimintaansa Restamaxin osaomistuksessa itsenäisenä ravintolayksikkönä. Restamaxin rooli on tukea ja kehittää ravintolan liiketoimintaa.

– Restamax tuo toimintaamme uudenlaista osaamista ja pörssiyhtiön vahvuutta kehittää nykyisiä toimintoja sekä parantaa kannattavuutta, ravintolapäällikkönä toimiva Juha Päivinen toteaa.

Vuodesta 2009 toiminut Bar & Club Soolo on kaupungin ykkösnuorisoyökerho, jolla on varsin vakiintunut ja monipuolinen asiakaskunta.

– Uusi yhteistyö ei tule näkyvästi muuttamaan Soolon toimintaa muuten kuin panimotuotteiden vaihtumisella Koffista Hartwalliin. Ja toki siten, että voimme jatkossa palvella asiakkaita entistäkin paremmin, Päivinen sanoo.

Bar & Club Soolossa on 400 asiakaspaikkaa ja kaksi terassia, joissa asiakaspaikkoja on 20 ja 80.

Monipuolinen ravintolakokonaisuus tarjoaa kävijöilleen niin pubitunnelmaa, karaokea kuin viikonloppuisin yökerhotoimintaa. Soolossa vierailee DJ-esiintyjiä lähes joka viikko ja opiskelija- ja teemabileitä järjestetään aktiivisesti.

– Liiketoimintakauppa tukee Restamaxin strategiaa hakea kasvua uusilta markkina-alueilta ja täydentää monipuolista ravintolaportfoliota entisestään, kertoo Restamaxin toimitusjohtaja Markku Virtanen.

Lisätiedot:
Juha Päivinen, ravintolapäällikkö, Soolo Max Oy
juha.paivinen@ravintola.fi
puh. +358 40 729 5737

Markku Virtanen, toimitusjohtaja, Restamax Oyj
markku.virtanen@ravintola.fi
puh. +358 400 836 477

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Ristorante Bella Roma, Gringos Locos, Viihdemaailma Ilona, Daddy’s Diner ja Stefan’s Steakhouse. Myös Wayne’s Coffee kuuluu yhtiön portfoliosalkkuun. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa. www.restamax.fi.