Restamax järjestää ravintoloissaan äitienpäiväkampanjan

Restamax Oyj

MEDIATIEDOTE 7.5.2014

Restamax järjestää ravintoloissaan äitienpäiväkampanjan
– kaikille äitienpäivänä ruokaileville äideille ruusu ja lahjakortti

Restamax hemmottelee äitejä 11.5. lahjoittamalla kaikille äideille ruokailun yhteydessä ruusun ja 20 euron arvoisen lahjakortin.

Lahjakortin voi käyttää missä tahansa Ravintola.fi-ruokaravintolassa.

– Järjestimme samanlaisen kampanjan myös viime vuonna, ja se otettiin ilolla vastaan. Haluamme myös tänä vuonna muistaa äitejä ja kiittää heitä tekemästään tärkeästä työstä tarjoten heille mahdollisuuden rentoutua istahtamalla valmiiseen pöytään, toteaa linjajohtaja Tanja Virtanen.

Lahjakortit ovat voimassa 22.6.2014 saakka.

Lisätiedot:

Tanja Virtanen
Linjajohtaja, ruokaravintolat
puh. +358 45 670 4292
tanja.virtanen@ravintola.fi

Pöytävaraukset:
puh. 010 4233 200

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Ristorante Bella Roma, Gringos Locos, Viihdemaailma Ilona, Daddy’s Diner ja Stefan’s Steakhouse. Myös Wayne’s Coffee kuuluu yhtiön portfoliosalkkuun. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi