RESTAMAX AVAA UUDEN RAVINTOLAN HÄMEENLINNAAN – Villisika Tawastia Bankin ja Londonin tilalle

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 8.4.2014

Restamax avaa uuden ravintolan Hämeenlinnaan
– Villisika Tawastia Bankin ja Londonin tilalle

Hämeenlinnan keskusta saa uuden monipuolisen ravintolan, kun Villisika avaa ovensa perjantaina 11.4. ravintola Tawastia Bankin ja yökerho Londonin tiloihin Raatihuoneenkadulle. Ravintola kuuluu Restamax-konserniin.

Ravintola Villisika kannustaa niin syömään, juomaan kuin juhlimaankin. Ravintolassa on neljä erilaista puolta; ruokapuoli, jonka viikonloppuisin täyttää livemusiikki, karaokepuoli, pub sekä disko, jossa tanssahtelijoita liikuttavat vaihtuvat DJ:t.

– Halusimme selkeyttää Tawastia Bankin ja Londonin konsepteja tuomalla kaikki palvelut yhden selkeän Villisika-brändin alle, kertoo Restamax Oyj:n myynti- ja markkinointijohtaja Perttu Pesonen.

Ravintola Villisika löytyy myös Tampereelta, jonne se avattiin vuonna 2011. Pirkanmaalla hyvin toimiva ravintolakonsepti halutaan nyt myös hämeenlinnalaisten saataville. Pesonen uskoo konseptimuutoksen vaikuttavan asiakaskuntaan positiivisesti.

– Kyseessä on ehdottomasti Hämeenlinnan monipuolisin ravintola, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin ytimessä palvellen seitsemänä päivänä viikossa.

Tuhdeista liharuoista kepeään livemusiikkiin

Villisian menuvalttina on lukuisat tuhdit liharuoat ja leikkeet, mutta kevyemmän linjan ja kasvisruoankaan ystäviä ei ole unohdettu. Ribseistä schnitzeleihin, muikuista etanoihin, villisiasta vihanneslautaseen – menusta löytyy valinnanvaraa hyvää ruokaa arvostaville. Villisika tarjoilee arkisin myös kotiruokalounasta klo 11-14.

Ravintolan musiikkitarjonta palvelee monenmoista kuulijaa.

– Discopuolella soi ysäri ja tämän hetken kuumimmat hitit, livelavalla asiakkaita viihdyttävät duot ja coverbändit. Karaokea voi veisata joka päivä, Pesonen tuumaa.

Edesmenneen Tawastia Bankin alakerran suosituiksi muodostuneet kabinettitilat jatkavat edelleen toimintaansa Villisian yhteydessä. Ravintolaan avataan kevään mittaan myös ulkoterassi, jossa kesällä voi nauttia niin juomista, ruoasta kuin live-esiintyjistäkin.

Ravintola Villisika palvelee 11.4. lähtien osoitteessa Raatihuoneenkatu 10, Hämeenlinna.

Aukioloajat:
Yökerhopuoli:
SU-TI 21-03
KE-LA 21-04

Ruokapuoli:
MA-TO 11-14 & 17-22
PE 11-14 & 17-04
LA 12-04
SU 13-21

Lisätiedot:
Perttu Pesonen, myynti- ja markkinointijohtaja, Restamax Oyj
perttu.pesonen@ravintola.fi
puh. +358 400 170 308

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet

www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Ristorante Bella Roma, Gringos Locos, Viihdemaailma Ilona, Daddy’s Diner ja Stefan’s Steakhouse. Myös Wayne’s Coffee kuuluu yhtiön portfoliosalkkuun. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa. www.restamax.fi.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi