Henry’s Pub etsii Tampereen kovinta duoa

Restamax Oyj
Mediatiedote 12.7.2016
Julkaisuvapaa: heti

Henry’s Pub Tampere järjestää bändikisan, jossa etsinnässä on Tampereen alueen ylivoimaisin duo-kokoonpano. Loka–marraskuussa 2016 miteltävän Liebe duo -kilpailun ilmoittautuminen on käynnissä aina elokuun loppuun saakka.

Bilekansan viihdyttämisen taitava Liebe duo -kilpailun voittaja saa esiintymispaikan Henry’s Pubin tiistai-iltoihin ja mahdollisuuden päästä esiintymään myös muihin ravintolayhtiö Restamaxin anniskeluravintoloihin.

– Pirkanmaalla on paljon potentiaalisia muusikkoja ja kokoonpanoja. Tämän kisan myötä haluamme kaivaa heidät esiin paitsi Henkan, myös monien muiden ravintoloidemme asiakkaiden iloksi, toteaa Restamaxin linjajohtaja Tero Lahtinen.

Henry’s Pubissa järjestetään lokakuussa kolme livekarsintaa, joihin kuhunkin valitaan kolme kilpailijaa. Jokaisesta livekarsinnasta raati valitsee voittajan marraskuun 1. päivänä järjestettävään finaaliin. Kilpailun raati koostuu paikallisista musiikkialan konkareista. Siinä vaikuttavat muun muassa Tampereella mainetta niittänyt ja useita bändikisavoittoja pokannut cover-duo Vince & Olli.

– Voittajalle on luvassa reilusti glooriaa, hoosiannaa, keikkaa ja huikeita tuotepalkintoja. Lisäksi tarjolla on studioaikaa omaa esittelyäänitettä tai -videota varten. Kaikki finaaliin päässeet duot palkitaan, kertoo kisan isäntä Kai Kallio Henry’s Pubista.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan 31.8. mennessä osoitteeseen: bandikisa@rengasravintolat.fi

Osallistujien tulee kertoa hakemuksessa kaikki olennainen duosta sekä liittää mukaan linkkejä kuviin, ääninäytteisiin ja videopätkiin. Liitetiedostoja ei oteta vastaan.

– Kilpailu on nyt startannut ja hakutyyli on vapaa. Mitä kattavamman paketin duo saa kasaan, sitä paremmat mahdollisuudet napata paikka livekarsinnoista – ja lopulta voittaa koko skaba, Kallio vinkkaa.

Liebe duo -livekarsinnat järjestetään tiistaisin 4.10., 11.10. ja 18.10. Tampereen Henry’s Pubissa. Finaali kisataan 1.11.2016.

Kilpailussa mukana yhteistyössä ovat soittimien ja musiikkilaitteiden vähittäiskauppa Musacorner.fi, joka kisan pääsponsorina vastaa tuotepalkinnoista sekä tuottaja Olli Anttila Production, joka tarjoaa äänitteen teon. Jo vuodesta 1997 Hämeenkadulla toiminut livemusiikkiin vahvasti satsaava Henry’s Pub kuuluu tänä päivänä Restamax-konserniin.


Lisätiedot:

Liebe duo -kilpailu ja säännöt:
Kai Kallio, kisaisäntä, Henry’s Pub
puh. +358 44 323 6117, bandikisa@rengasravintolat.fi

Tero Lahtinen, linjajohtaja, Restamax Oyj
puh. +358 400 759 399, tero.lahtinen@rengasravintolat.fi

Henry’s Pub Tampere
Hämeenkatu 13, 33100 Tampere
www.henryspub.net/tampere

Avoinna:
Ma–to 22–04
Pe–la 21–04

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,6 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on yli 3000 työntekijää.

 Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi