RESTAMAX ISÄNNÖI VAMMAISTEN JA LIIKUNTARAJOITTEISTEN ELÄ TÄYSII! -KLUBIA – SUOSIO KASVAA YMPÄRI SUOMEN

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 11.11.2016
Julkaisuvapaa: heti

Vammaisille, liikuntarajoitteisille ja pitkäaikaissairaille suunnatun Elä täysii! -klubin takana on Med Group Avustajapalvelut. Klubilaiset kokoontuvat Restamaxin ravintoloissa kuukausittain hyvästä ruoasta nauttien ja verkostoituen. Tapahtumien kysyntä on kovassa kasvussa.

Elä täysii! on Med Group Avustajapalveluiden kehittämä klubi, jonka tarkoituksena on tuoda vammaisten, liikuntarajoitteisten ja pitkäaikaissairaiden elämään mielekästä sisältöä monipuolisten tapahtumien ja aktiviteettien muodossa. Ravintolayhtiö Restamax Oyj on toiminut klubin yhteistyökumppanina vuoden verran isännöiden joka kuukausi erilaisia ravintolakohtaamisia ympäri Suomen.

Restamax Oyj:n toimitusjohtaja Markku Virtanen antaa yhteistyölle ison painoarvon.

– Yhtiömme haluaa tarjota viihtyisät puitteet ja onnistuneen ravintolaelämyksen jokaiselle asiakkaalle. Olemme saaneet Elä täysii! -klubilaisilta paljon positiivista palautetta esimerkiksi ravintoloidemme esteettömyydestä ja hyvästä palvelusta. Haluamme jatkossakin ehdottomasti panostaa näihin asioihin ja kuulemme mielellämme aina myös mahdollisista kehityskohteista, Virtanen kommentoi.

Elä täysii! -klubissa vahvasti vaikuttavan Osku Timosen mukaan pienillä asioilla varmistetaan onnistunut asiakaskokemus.

– Klubimme perimmäinen tavoite on tarjota vammaispalvelun piirissä oleville, heidän läheisilleen ja henkilökohtaisille avustajilleen mieleenpainuvia elämyksiä. Haluamme ehkäistä yksinäisyyttä järjestämällä omia tapahtumia sekä tiedottamalla kaikille avoimista eri vammaisjärjestöjen tapahtumista. Restamax on lähtenyt mahtavalla tavalla toimintaamme mukaan: meille on räätälöity sopivan hintaiset menukokonaisuudet ja henkilökunta on aina avuliasta. Yhtiön ravintoloissa on selkeästi kiinnitetty huomiota myös esteettömään liikkumiseen pyörätuolin kanssa, millä on yhteiskunnallisellakin tasolla meille iso merkitys, Timonen kertoo.

Toiminnalle kysyntää koko maassa

Restamaxin ja Elä täysii! -klubin ensimmäinen yhteinen projekti oli viime vuonna järjestetty Maailman ympäri pyörätuolilla -kiertue, jossa nimen mukaisesti tutustuttiin eri ravintoloiden myötä maailman ruokakulttuureihin. Esimerkiksi Classic American Diner hemmotteli hampurilaisilla, Bodega Salud esitteli Espanjan parhaat maut ja Pizzeria Bella Roma vei pizzojen luvattuun maahan Italiaan.

Maailman ympäri pyörätuolilla -konseptia ideoimassa ollut Restamaxin kanta-asiakasvastaava Janette Ropo osallistuu usein itsekin kokoontumisiin.

– On sydäntä lämmittävää nähdä, kuinka yhteinen ravintolahetki normaaliarjen keskellä ilahduttaa aidosti ja tarjoaa klubilaisille mahdollisuuden tutustua uusiin ystäviin, Ropo sanoo.

Timosen mukaan Elä täysii! -tapahtumien suosio on kasvanut viimeisen vuoden sisällä merkittävästi ja se viestii yhdestä asiasta – yhteiselle tekemiselle ja verkostoitumiselle on kysyntää. Paras palaute on tullut 70-vuotiaalta mieheltä, joka rohkaistui klubin myötä ensimmäisen kerran ravintolaan.

– Tapaamme säännöllisesti Tampereella jo melko isolla porukalla ja viime aikoina tapahtumia on järjestetty myös Helsingissä, Turussa ja Kymenlaaksossa. Esimerkiksi syksyllä kävimme Vantaan Jumbossa American Dinerissa huikean 32 osallistujan voimin! Tammikuussa on tarkoitus järjestää Oulussa yhteinen illallinen ja Jyväskylässä sitten helmikuussa. Ja on meillä tietysti omat Elä täysii! -pikkujoulutkin: Tampereen Stefan’s Steakhousessa niitä vietettiin muutama viikko sitten ja Helsingin Stefan’sissa tapaamme tämän kuun lopulla, Timonen summaa iloisesti.

Med Group Avustajapalvelut on osa suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoalan konserni Med Group Oy:tä.

Lisätiedot:
Janette Ropo, Restamax Oyj, kanta-asiakasvastaava, puh. +358 50 563 8711
Osku Timonen, palveluasiantuntija, Elä täysii! -klubi, puh. +358 44 773 5852
Jerry Pasanen, myyntijohtaja, Med Group Hoivapalvelut, puh. +358 400 392 899

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on noin 3000 työntekijää. 

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi

Med Group on kotimainen, nopeasti kasvava sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys. Kehitämme terveyspalveluiden laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta. Yritys työllistää nykyisin yli 1300 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista. Vuonna 2016 konsernin liikevaihto on yli 70 miljoonaa euroa. Päätoimialamme ovat hammaslääkäripalvelut, lääkäripalvelut, hoivapalvelut ja ensihoitopalvelut. Med Group palvelee asiakkaita koko Suomen alueella myös julkisen sektorin yhteistyökumppanina.

Tutustu lisää: www.medgroup.fi ja www.elataysii.fi