Kaksi uutta Wayne’s Coffee -kahvilaa loistosijainneille Helsinkiin

Restamax Oyj
Mediatiedote 2.11.2016
Julkaisuvapaa: heti

Reippaalla vauhdilla kasvava Wayne’s Coffee avaa loppuvuoden aikana kaksi uutta kahvilaa Suomessa, tällä kertaa keskeisille paikoille Helsinkiin: Lönnrotinkadulle eilen 1.11. ja Lauttasaareen 1.12.2016. Jatkuvasti luomutuotevalikoimaansa kehittävä kahvilaketju onkin juurruttanut paikkansa skandinaavisten suosikkikahviloiden joukossa tarjoten laadukkaita kahvijuomia päivän jokaiseen hetkeen.

Menestyksekäs kahvilatarina alkoi Tukholmassa vuonna 1994, minkä jälkeen Wayne’s Coffee on vallannut reilusti jalansijaa pohjoismaisessa kahvilakulttuurissa ja jatkanut kasvuaan globaalisti Saudi-Arabiaan saakka. Kahvilaketju on avannut tähän mennessä yhteensä reilut 140 kahvilaa eri maissa. Helsingin uusimpien tulokkaiden avattua ovensa, Suomessakin kahviloita on jo yhdeksän.

– Wayne’s Coffee tuo sijainnillaan alueille uudenlaisen, vahvan kahvilakonseptin raikkaine ja tuoreine tuotteineen ja kahveineen. Kahviloiden vahvuuksia ovat erottuva ja tunnettu brändi, laadukkaat kärkituotteet, ammattitaitoinen ja loistava kahviosaaminen sekä viihtyisät tilat, kertoo Wayne´s Coffee Suomen linjajohtaja Saija Mattila.

Sitoutuneet yrittäjät kattavien kahvilapalvelujen takana

Franchising-periaatteella toimivat Helsingin kahvilat aukeavat vilkkaille sijainneille, jotta kiireisimmätkin työmatkalaiset ehtivät napata mukaansa tuoretta kahvia ja purtavaa. Kahviloiden sijainnit mahdollistavat nopealla tauolla pistäytymisen, mutta niiden olohuonemaisesta ilmapiiristä voi nauttia myös kaikessa rauhassa, raikkaan skandinaavisessa tunnelmassa.

– Uskon, että Wayne’s Coffeen menestyksen takana ovat nimenomaan sen sitoutuneet, motivoituneet ja alaa rakastavat yrittäjät. Kahvilamme suunnitellaan ja räätälöidään yksilöllisesti ottaen huomioon tilan rakenteet, sijainnin ja paikallisuuden. Oleellinen osa kahvilakokemusta on siisteys, tunnelma, viihtyisyys, olohuonemaisuus ja rentous hyvin suunnitellussa ja tyylikkäässä ympäristössä, Mattila toteaa.

Kahvilaketjun tuotteet ovat kasvavissa määrin luomua ja sertifikaatein varustettuja. Perinteisten kahvilapalveluiden lisäksi, Wayne’s Coffee -kahvilat tarjoavat aamiaista ja ruokaa tuhdimpaankin nälkään. Kahviloista voi lisäksi tilata tarjoiluja erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

– Kahviloissa on tarjolla aamupalaa ja lounasta normaalin kahvilavalikoiman lisäksi, ja take away -kahvit ovat isossa suosiossa. Ryhmille ja yritysasiakkaille on tarjolla catering- ja kokoustuotteita tilauksesta, Mattila jatkaa.

Wayne´s Coffee -kahviloiden visiona onkin tarjota korkealaatuisia kahvilatuotteita miellyttävän rennossa miljöössä, jonne on mukava piipahtaa vaikkapa lounastauolle tai välipalalle. Suomen Wayne’s Coffee -kahvilat sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla, Tampereella, Hyvinkäällä ja Kuopiossa.

Wayne’s Coffee Suomi on osa Restamax-konsernia. Ravintolayhtiö osti Suomen Wayne’s Coffee -kahvilatoiminnan syksyllä 2012. Wayne’s Coffee -kahvilat toimivat Suomessa franchising-periaatteella.

Wayne’s Coffee Lönkka
Lönnrotinkatu 11
00120 Helsinki

Wayne’s Coffee Lauttis
Lauttasaaren kauppakeskus, Lauttis
Lauttasaarentie 28-30
00200 Helsinki

Lisätiedot:
Saija Mattila, linjajohtaja, Restamax Oyj / Wayne’s Coffee Suomi
puh. +358 50 411 1172, saija.mattila@ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsin-kiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Resta-max Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön pal-veluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpal-velut Oy:n henkilöstöpankissa on noin 3000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi