Ravintola Wanha Pankki Pubi & Keittiö avataan tänään Hämeenlinnan ytimeen

Wanhan Pankin holvit aukeavat tänään 13.5. hämeenlinnalaisille, kun Raatihuoneen kadulle asettautunut ravintolatulokas avaa ovensa klo 17. Keittiöllä varustettu uutuuspubi lupaa loistavan sijainnin lisäksi kävijöilleen rentoa tunnelmaa, rehtiä juomaa ja rehellistä ruokaa.

Keskelle kaupunkia sijoittuva Wanha Pankki Pubi & Keittiö palvelee keskiviikosta 13.5. lähtien joka viikonpäivä. Perinteikkään ja monipuolisen pubiruoan ja -juoman lisäksi ravintola tarjoaa vierailijoilleen akustista livemusiikkia. Ravintolayhtiö Restamaxin luotsaama Wanha Pankki sijoittuu entisen ravintola Villisian tiloihin.

– Aikoinaan näissä tiloissa on toiminut pankki, joten mikä nyt olisikaan voinut olla luontevampi nimi pubiuutuudelle. Vaikka huonekalut huokuvat vanhaa brittiläistä arvokkuutta, tänne on helppo tulla ja viihtyminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja rennoksi, ravintolauutuutta kuvailee Restamaxin linjajohtaja Tero Lahtinen.

Keskellä ravintolatiloja sijaitsee ravintolan sydän eli baaritiski, joka on kaupunkilaisten palveluksessa aamupäivästä yömyöhään. Keittiö tarjoilee nälkäisille näppärää pubiruokaa ja simppeliä sormisyötävää. Listalta löytyy niin burgereita, fish & chipsejä, etanoita, siipiä, dipattavaa ja salaatteja kuin myös helpotusta makeannälkään. Janoisten tarpeet tyydyttävät tutut ja turvalliset pubituotteet, erikoisoluet ja laaja viinivalikoima.

– Tämä ravintola on suunniteltu ja tehty hämeenlinnalaisille. Halusimme luoda selkeälinjaisen, mutkattoman ja leppoisan pubin, jossa ei tarvitse jännittää. Rennolle Chesterfield-nojatuolille on helppo istahtaa vaikkapa työpäivän päätteeksi, yksin tai porukalla ja nauttia niin keittiön kuin pubin antimista, Lahtinen tiivistää.

Avausviikolla pubikansaa viihdyttää joka ilta livemusiikki, kun eri duokokoonpanot nousevat pubin lauteille.

– Avajaisiltaa tahdittaa huikea coverduo Acoustic Hobbits ja myös loppuviikon musiikkikattaus todella kova. Wanhassa Pankissa tullaan kuulemaan jatkossakin akustisia esiintyjiä ja tulevaisuudessa myös karaokea – joka tapauksessa varmaa on, että laulu raikaa!, Lahtinen lupaa.

Wanhan Pankin MM-kisakatsomossa pelejä voi seurata kymmeneltä screeniltä. Myös iso ulkoterassi on valmiina palvelemaan kesäkansaa.

– Terassimme sijaitsee kaupungin parhaimmalla ja aurinkoisimmalla paikalla. Tähän on helppo kesäeläjän suunnistaa, nautiskella lämmöstä, viileistä juomista ja terassimenun antimista ja jatkaa halutessaan seuraaviin kaupungin rientoihin, Lahtinen kiteyttää.

Wanha Pankki Pubi & Keittiö kuuluu Ravintola.fi-kanta-asiakasjärjestelmään ja Restamax-konserniin.

Avausviikon ohjelma:
ke 13.5. Acoustic Hobbits
to 14.5. Erik Valkama & Matthau Mikojan
pe 15.5. Erik Valkama ja Louie So
la 16.5. Concorde Duo

Wanha Pankki
Raatihuoneenkatu 10, Hämeenlinna
Puh. 010 4233 249

Avoinna:
Joka päivä klo 11–
Pe–la klo 11–04

Lisätiedot:
Tero Lahtinen, Restamax Oyj, linjajohtaja, puh. +358 400 759 399

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi