Ouluun yksi Pohjoismaiden suurimmista yökerhoista – Ilona ja Sticky Wingers avataan lokakuussa

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 15.9.2015
Julkaisuvapaa: heti

Suosittu Viihdemaailma Ilona avataan lokakuussa Oulun Torikadulle ja se tulee 1500 neliömetrinsä myötä lukeutumaan Pohjoismaiden suurimpiin yökerhoihin. Yökerhon yhteyteen avataan myös sporthenkinen jenkkiravintola Sticky Wingers. Asiakaspaikkojen yhteenlaskettu määrä on noin 1000.

Pohjoisen ravintolakattaus saa syksyllä näyttävän raikastuksen, kun ravintolayhtiö Restamax Oyj avaa Ouluun entisen yökerho Apollon ja ravintola Glorian tilalle kaksi uutta ravintolaa. Yhtiön toimitusjohtaja Markku Virtasen mukaan monipuolisuus ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat ovat molempien konseptien vahvuutena.

– Haluamme tarjota erilaisia elämyksiä saman katon alla, ja Ilona mahdollistaa tämän erinomaisesti. Se tavoittelee aikuisempaa kohderyhmää, mikä on huomioitu niin yökerhon ikärajoissa kuin esiintyjissä ja sisustuksessakin – eri teemaisia osastoja tulee peräti viisi. Sticky Wingers puolestaan tunnetaan maan laajimmasta siipiannos- ja kastikevalikoimastaan sekä laadukkaista puitteistaan urheilun seuraamiselle, Virtanen kommentoi.

Ilonan ja Sticky Wingersin avaukset tukevat konsernin kasvustrategiaa ja tahtotilaa maan suurimpien kaupunkien elävöittämiseksi.

– Olemme jo pitkään etsineet tarpeeksi isoja ja näyttäviä liiketiloja Oulussa. Torikadun Viihdemaailmasta tulee jopa Pohjoismaiden mittakaavassa kookas kompleksi. Kyseisten avausten myötä markkina-asemamme Pohjois-Suomessa vahvistuu entisestään, Virtanen lisää.

Uusi Ilona tarjoaa uljaat puitteet eri suuruisille yksityis- ja yritystilaisuuksille – esimerkiksi pikkujouluja ajatellen ravintolaan on jo nyt mahdollista tehdä varauksia (tiedustelut myyntipalvelusta puh. 010 4233 200 ma–pe klo 9.30–17). Avajaisista tiedotetaan myöhemmin lisää.

Ennestään konsernilla on Oulussa omistuksessaan yökerho Tivoli. Oulun lisäksi Viihdemaailma Ilona palvelee Tampereella, Lappeenrannassa, Joensuussa, Seinäjoella ja Kuopiossa, Sticky Wingers Tampereella.

Molemmat ravintolat ovat avoinna joka päivä.

Sticky Wingers ja Viihdemaailma Ilona
Torikatu 21–23, 90100 Oulu

Lisätiedot:
Markku Virtanen, toimitusjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 400 836 477 

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ravintola.fi
www.restamax.fi 

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi