Restamaxin ravintolat palvelevat perjantaina 18.9. normaalisti

Restamax Oyj
Mediatiedote 17.9.2015
Julkaisuvapaa: heti

Perjantaina 18.9. järjestettävä palkansaajien mielelenosoitus hallituksen säästötoimenpiteitä vastaan ei vaikuta ravintolayhtiö Restamaxin toimintaan. Mielenilmauksesta huolimatta Restamaxin ravintolat palvelevat huomenna normaalisti kautta maan.

SAK, Akava ja STTK järjestävät huomenna perjantaina Helsingin Rautatientorilla mielenilmauksen klo 11.00-13.00. Myös Palvelualojen ammattiliitto PAM on kehottanut jäseniään osallistumaan palkansaajien mielenosoitukseen. Restamaxin ravintolat palvelevat kuitenkin huomenna poikkeuksetta.

– Pyrimme varmistamaan kaikkien ravintoloidemme avoinnaolon sekä sujuvan ja laadukkaan asiakaspalvelun mielenilmauksesta huolimatta. Työnseisaus ajoittuu lounasaikaan, mutta lounas- ja muut ravintolamme ovat auki tavalliseen tapaansa, kertoo Restamax Oyj:n toimitusjohtaja Markku Virtanen.

Restamaxin omistuksessa on noin 100 ravintolaa ympäri Suomea. Yhtiön ravintolaportfolioon kuuluu niin ruokaravintoloita, yökerhoja kuin seurustelu- ja viihderavintoloita.

– Yrityksillä on oikeus pyrkiä pitämään toimintansa käynnissä ja tarjota työtä kaikille halukkaille poliittisen mielenilmauksen aikana. Mielenilmaukseen osallistumisesta päättää jokainen työntekijä itse. Työntekijä voi halutessaan olla tuolloin myös työssä, ja tarjoamme kaikille työntekijöillemme siihen mahdollisuuden.

Lisätiedot:

Markku Virtanen, Restamax Oyj, toimitusjohtaja, puh. +358 400 836 477

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ravintola.fi
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi