Kesälle näyttävä päätös Tampereella – koko perheen uutuustapahtuma Mustanlahden Venetsialaiset 29.8.


Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 11.8.2015
Julkaisuvapaa: heti

Tampereen Mustanlahden Tapahtumasatamassa kesä päätetään näyttävästi. Lauantaina 29.8. järjestettävät Mustanlahden Venetsialaiset tarjoavat aamusta iltaan tekemistä, näkemistä ja kokemista – koko perheelle.

Elokuun viimeisenä lauantaina Tampereen Mustanlahden satama muuttuu vilkkaaksi tapahtumatantereeksi, jossa on toimintaa ja nähtävää kaikenikäisille. Satamamiljöö saa täysin uuden ilmeen heinäpaaleineen ja värikkäine karnevaalivaloineen, kun kesä hyvästellään perinteisen sadonkorjuujuhlan hengessä.

Toimintaa riittää aamusta iltaan. Keskelle satamaa avautuu aamupäivällä chili- ja maustetori, niemen koilliskärjestä löytyy peräkonttikirppis ja kun Tampereella ollaan, saadaan paikan päällä todistaa kanansiipien syöntikilpailuakin. Vauhdikkampaa ohjelmaa kaipaaville tarjoutuu päivän aikana mahdollisuus kokeilla flyboard-taiturointia vedessä.

Satamaravintola Kaislassa ja Café & Pizzeria Ankkurissa tarjoillaan sadonkorjuujuhlaan sopivat Venetsialaisannokset: Ankkurissa Venetsialaisten Timanttipizzaa ja Kaislassa ylikypsää porsaanposkea, persiljaohraa sekä tummaa sipulikastiketta sisältävä Syksyn helmet -kokonaisuus. Ruokailua säestää Ankkurissa päivällä kuultava livemusiikki.

– Venetsialaiset ovat kautta aikain olleet veden, tulen ja valon juhla, jolla päätetään kesäkausi. Myös Mustanlahden Venetsialaiset nivoutuvat tämän teeman ympärille. Tässä uutuustapahtumassa ei kuitenkaan keskitytä pelkästään illanviettoon, vaan tarjolla on myös monipuolista päiväohjelmaa, jossa huomioidaan koko perhe, kertoo tapahtuman ohjelmavastaava Mikko Hammar.

Tunnetut artistit satusetinä ja -täteinä

Lapsille on tiedossa monen sorttista ohjelmaa. Perheen pienimpiä viihdyttävät taikuri Timo Tiikkainen ja Särkänniemestä tuttu Riesa-Pelle. Luvassa on myös ponitalutusta ja vossikka-ajelua. Tanssipaviljonki Reuharissa Aikakoneesta tuttu Sani sekä muusikko Jussi Ojanen pitävät lapsille satutunteja.

– Kukapa nyt ei haluaisi kuulla satuja vaikkapa pop-kuningatar Sanin tulkitsemana. Ohjelma on taatusti ennennäkemätöntä ja -kuulematonta, Hammar toteaa.

Tapahtumapäivä huipentuu rock-henkiseen iltajuhlaan

Kello 21.00 satama-alue muuttuu ikärajalliseksi (K-18), kun Tanssipaviljonki Reuharin lavalle nousee liuta pitkänlinjan muusikoita: Yö-yhtyeen keulakuva Olli Lindholm, Tartu Mikkiin! -ohjelmasta tuttu näyttelijä-muusikko Sami Hintsanen, Uniklubista tunnetuksi tullut Jussi Selo sekä Alabama House Band.

– Näihin koviin keikkoihin on hyvä päättää tämä tapahtumarikas kesä 2015. Illan kruunaa näyttävä ilotulitus, jonka näkee meillä parhailta paikoilta, Hammar sanoo.

Tapahtumassa yhteistyössä ovat Ravintola.fi, Radio Fun Tampere, Suurtampere sekä Mustanlahden satamaravintolat Kaisla ja Café & Pizzeria Ankkuri, jotka kuuluvat Restamax-konserniin.

Ohjelma:
10.00 Peräkonttikirppis aukeaa
10.00 Café & Pizzeria Ankkuri aukeaa
10.00 Chili- ja maustetori kojuineen aukeaa
11.00 Ravintola Kaisla aukeaa
11.00 Taikuri Timo Tiikkainen esiintyy
13.00 Jussi Ojasen satutunti
15.00 Sanin satutunti
16.00 Siipien syöntikisa
17.00 Sami Hintsasen satutunti
18.00–20.00 Riesa-Pelle esiintyy
18.00 Peräkonttikirppis suljetaan
20.00 Chili- ja maustetori suljetaan
21.00 Iltatapahtuma alkaa
21.00 House Band aloittaa
22.00 Jussi Selo
23.00 Olli Lindholm
00.00 Sami Hintsanen

Liput iltajuhlaan ennakkoon Lippupalvelusta tai satamaravintola Kaislasta 10 €, ovelta 13 €. Flyboard-vesilennot veloitetaan Avataaran hinnaston mukaan erikseen. Peräkonttikirppiksen vapaita myyntipaikkoja voi tiedustella ja ostaa Marko Meroselta, puh. +358 50 567 5811.

Lisätiedot:
Mikko Hammar, tapahtuman ohjelmavastaava, Mustanlahden Venetsialaiset, puh. +358 45 129 4056

Yhteystiedot:
Paasikiventie 2, Tampere
info@mustalahti.info, www.mustalahti.info

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ravintola.fi
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi