Mustalahden juhannus tuo unohtumattomat lavatanssit Tampereen keskustaan

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 17.6.2015
Julkaisuvapaa: heti

MUSTALAHDEN JUHANNUS TUO UNOHTUMATTOMAT LAVATANSSIT TAMPEREEN KESKUSTAAN ­ 

Tampereen Mustalahden satama tarjoaa huikeat puitteet uudenlaiselle city-juhannukselle, kun Satamaravintola Kaislassa ja sen kupeeseen avatussa Cafe & Pizzeria Ankkurissa juhlitaan keskikesän juhlaa näyttävin lavatanssein.

Mustalahden satamassa juhlitaan juhannusta tänä vuonna erityisen asianmukaisin menoin. Tarjolla on perinteikkäät lavatanssit ja juhlakansaa viihdyttämään saapuu kotimaisen iskelmätaivaan ikoni Anita Hirvonen. Satamaravintoloiden ravintolapäällikkö Katja Merinen odottaa tulevan lauantain spektaakkelia iloisin mielin.

– Anita Hirvonen on suomalaisen sielunmaailman tulkki ja luo takuulla mahtavan tunnelman keskikesän tärkeimpään juhlaan. Orkesteri alkaa soittaa jo kello 19 ja tilaisuuteen on vapaa pääsy, Merinen kertoo.

Juhannusta ei tarvitse viettää maalla oikean tunnelman saamiseksi. Mustalahden juhannusjuhla tarjoaa upeat puitteet järven rannalla hyvässä seurassa, maukkaiden ruoka- ja juomatuotteiden äärellä. Sataman ravintolat palvelevat juhlijoita läpi viikonlopun ja avaavat keittiönsä lauantaina kello 12.

– Uudistettu ja remontoitu ravintola Kaisla sekä uusi tulokas, Cafe & Pizzeria Ankkuri ovat avoinna koko juhannuksen. Eikä kelienkään puolesta tarvitse jännittää, sillä meillä on paikan päällä katettu terassi. Lisäksi Anita luo takuulla aurinkoisen tunnelman koko satamaan, Merinen jatkaa.

Sataman ravintolat ovat perjantaina ja lauantaina avoinna klo 12 alkaen. Pöytävaraukset puh. 010 321 3700. Anita Hirvonen esiintyy Mustalahdessa lauantaina ja tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tampereen Satamaravintolat kuuluvat Restamax-konserniin.

Tutustu Mustalahden kesän ohjelmistoon: http://www.mustalahti.info/ohjelma

Lisätiedot:

Katja Merinen, ravintolapäällikkö, Tampereen Satamaravintolat Oy, puh. +358 50 364 4689
Perttu Pesonen, kehitysjohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 10 423 3287

Yhteystiedot:


Paasikiventie 2, Tampere
info@mustalahti.infowww.mustalahti.info

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ravintola.fi
www.restamax.fi 

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi