AUGUST VON TRAPPEN UUTUUSTERASSI TARJOILEE LOISTOSIJAINNIN, KATTAVAN MENUN JA YLI 300 ASIAKASPAIKKAA

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 3.7.2015
Julkaisuvapaa: heti

AUGUST VON TRAPPEN UUTUUSTERASSI TARJOILEE LOISTOSIJAINNIN, KATTAVAN MENUN JA YLI 300 ASIAKASPAIKKAA 

Tampereen terassikesä sai kaipaamansa lisän, kun Hans Välimäen luotsaaman ja suuren suosion saavuttaneen August von Trappen yhteyteen avattiin kaupungin keskeisimmälle paikalle tänä kesänä valtaisa terassi. Nyt Augustin bistron ja baarin puolelta tuttuja belgiherkkuja voi nauttia myös ulkona.

Välimäen belgialaisravintola August von Trappen kesäterassi avattiin Verkatehtaan rantaan vapun kynnyksellä auringonpaisteessa. Matkailutalon kupeessa sijaitseva terassi jakaantuu kahteen kokonaisuuteen: Ilveksen puoleinen terassi soveltuu seurusteluun virvokkeiden äärellä ja Verkarannan suuntaan aukeava päätyterassi on ruokailua varten. Yhteensä asiakaspaikkoja on jopa yli 300.

Restamaxin ruokaravintoloiden linjajohtaja Saija Mattilan mukaan terassin parhaita puolia ovat erityisesti sijainti sekä ruoka- ja juomatuotteiden monipuolinen valikoima.

– Augustin terassin valttikortti on ehdottomasti lokaatio: keskeinen sijainti kaupungin ytimessä, mutta kuitenkin kiireeltä suojassa takaa oman tunnelmansa. Samoin Verkatehtaan rannan koskimaisemat ovat vertaansa vailla ja aurinko paistaa tähän läpi päivän, Mattila kertoo.

Terassimenu on yhtä monipuolinen kuin bistrossa

– Terassilla voi nauttia bistron tapaan esimerkiksi ”simpukoita merimiehen tapaan”, Le burgeria rotukarjan pihvillä, kananpoikaa Poussin sekä vohveleita eri täytteillä. Lisäksi ravintolassa tarjoillaan spesiaaliannoksia läpi kesän – uutuutena listaltamme löytyy vaihtuva kolmen ruokalajin menukokonaisuus. Juomapuolelta belgialaiset ja hollantilaiset oluet, kuohuvat sekä erilaiset viinit ovat kesätarjontamme keskiössä, Mattila jatkaa.

Letkeää tunnelmaa upeissa puitteissa

Ravintolan terassialueella vietetään kesätorstaisin Summer Thursday’s DJ von Trappe -tapahtumaa, jolloin terassikansaa hemmotellaan jazz- ja bossanovatyylisellä musiikilla. DJ aloittaa joka torstai klo 17.

Tunnelman lisäksi myös puitteet ovat kunnossa. Kuten bistron ja pubin, myös terassin on suunnitellut sisustussuunnittelija Jaana Ekman Visionary Design Partners Helsinki Oy:ltä.

– Tuttuun Ekmanin tapaan tässäkin kohteessa laadukkaat materiaalit ja harkitut sävyt ratkaisevat. Terassi on toteutettu upeilla ranskalaisilla Tolixin kalusteilla, joista mainittavana yksityiskohtana ovat pirteän vihreät tuolit. Sohvat ja pystypöydät ovat puuseppien mittatilaustyötä, Mattila summaa.

Keittiö avataan ma–la klo 12, sunnuntaisin klo 14. Ruokaterassi palvelee sään mukaan. Ks. tarkemmat aukioloajat täältä.

August von Trappe – Belgian Bistro & Bar
Verkatehtaankatu 2
puh. 010 4233 279

Lisätiedot:
Saija Mattila, ruokaravintoloiden linjajohtaja, Restamax Oyj, puh. +358 50 4111 172

 Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi