RESTAMAX YHTEISTYÖHÖN TAMPEREEN NUORKAUPPAKAMARIN KANSSA

Restamax Oyj
Mediatiedote 28.01.2015
Julkaisuvapaa: Heti

RESTAMAX YHTEISTYÖHÖN TAMPEREEN NUORKAUPPAKAMARIN KANSSA

Restamax tekee tiivistä yhteistyötä elinkeinoelämän toimijoiden kanssa. Yksi tuoreista yhteistyökumppaneista on Tampereen Nuorkauppakamari ry, jonka kanssa ravintolayhtiö solmi yhteistyösopimuksen vuoden alusta alkaen.

Vuonna 1956 perustettu Tampereen Nuorkauppakamari ry on Suomen suurin nuorkauppakamari. Yhteistyön myötä järjestö ja sen lähes kaksisataa jäsentä saavat käyttöönsä Restamaxin monipuoliset yhteistyökumppaniedut, jotka ovat voimassa Ravintola.fi-ravintoloissa.

– Meillä on vuosittain käynnissä noin 40 eri projektia, ja tapahtumia järjestämme 70-80. Pelkästään Tampereen alueella Restamaxin nelisenkymmentä ravintolaa ja yökerhoa tarjoavat meille monet mahdollisuudet toteuttaa onnistuneita tilaisuuksia. Saamme käyttöömme myös merkittäviä etuja, jotka hyödyttävät jäsenistöämme monella tapaa, kertoo Tampereen Nuorkauppakamari ry:n puheenjohtaja Janne Romppanen.

Varsin aktiivinen ja virkeä nuorkauppakamari on valittu kahdesti maailman parhaaksi ja kolmesti Euroopan parhaaksi. – On mahtavaa saada kumppaniksi maamme suurin ja mahtavin, eniten pokaaleita pokannut nuorkauppakamari, toteaa Restamaxin myynti- ja markkinointijohtaja Perttu Pesonen.

Restamax on tehnyt jo vuosia yhteistyötä Pirkanmaan Nuorkauppakamarin ja Tammerkosken Nuorkauppakamarin kanssa. – Yritykset ovat meille merkittävä asiakasryhmä. Nuorkauppakamarit edustavat Pirkanmaan talousalueen nuoria yrittäjiä, jotka käyttävät aktiivisesti ravintola- ja tapahtumapalveluja. Yhteistyö avaa meille suoran kanavan näihin päättäjiin, joille voimme tarjota kattavat palvelut niin kokoustamiseen, lounaspalavereihin, seminaareihin, päivä- ja iltatilaisuuksiin kuin myös virkistäytymiseen, Pesonen jatkaa.

Restamaxin linjajohdosta löytyy myös nuorkauppakamarikokemusta. – On hienoa tehdä yhteistyötä tuttujen ”kamarilaisten” kanssa paitsi järjestöaktiivina, nyt myös Restamaxin edustajana ammatillisessa mielessä, kertoo Restamaxin linjajohtaja ja TNKK:n jäsen Miko Helander.

Restamaxin ja TNNK:n yhteistyösopimus on voimassa vuoden loppuun saakka.

– Haluamme tarjota tänä vuonna jäsenillemme uusia, laadukkaita kokemuksia ja elämyksiä, ja tämän vuoden teemanamme onkin ”exclusive experiences”. Uusi yhteistyökuvio Restamaxin kanssa istuu tähän teemaan loistavasti, Romppanen kiteyttää.

Lisätiedot:
Myynti- ja markkinointijohtaja Perttu Pesonen, Restamax Oyj, p. +358 400 170 308
Puheenjohtaja Janne Romppanen, Tampereen Nuorkauppakamari ry, p. +358 45 670 2250

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 80 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Gringos Locos, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse ja Wayne’s Coffee Suomi. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä, vuoden 2013 pro forma -liikevaihto oli 87,0 miljoonaa euroa ja käyttökate 13,3 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi