Odotettu uutuusravintola Boho & keittiö avataan Jyväskylän ytimeen

Keski-Suomen ravintolakulttuuri tuntee ytimissään pian kansainvälisen puhalluksen, kun Boho & keittiö avaa ovensa lauantaina 28.3. Jyväskylän ydinkeskustaan Vanhaan Tiilitaloon osoitteeseen Kauppakatu 41.

Maailmaa syleilevä ravintola on suunnattu nuorille aikuisille, mikä näkyy niin paikan sisustuksessa, aukioloajoissa, menussa kuin cocktail- ja viinilistassakin. Arkisin tarjolla on laadukas After work -buffet ja sunnuntaisin monipuolinen brunssi.

Bohon tarjoilema paletti on uniikin universaali. Skandinaviaan painottuva menu täydentyy trendikkäällä juomalistalla, jonka jokainen komponentti on tarkkaan harkittu. Paketin sinetöivät huippuluokan DJ:t, jotka järjestävät eri teeman mukaisia iltoja aina funkista jazziin ja indiestä reggaeen, elektronisia tuulahduksia unohtamatta.

Menu mukailee trendejä

Bohon keittiöpäällikkönä toimii Tuukka Partanen, joka työskenteli uransa alkuajat eri keittiömestareiden opissa Oulussa ja asettui sittemmin Jyväskylään.

– Tiedossa on skandinaavista ruokaa kansainvälisellä twistillä. Panostamme kotimaisiin raaka-aineisiin ja lähiruoan suosiminen onkin Bohon keittiön yksi olennaisimmista kulmakivistä. Haluamme olla aallonharjalla ja päivittää listaa vaihtuvien ruokatrendien ja kysynnän mukaan – koko henkilökunta on ollut alusta asti vahvasti mukana menun ja koko ravintolakonseptin luomisessa, Partanen kertoo.

Boheemi Boho kutsuu rentoutumaan

Myös ravintolapäällikkö Jani Hernesniemi näkee Bohon vahvuutena juuri monipuolisuuden. Boho sopii mainiosti alkuillan seurusteluravintolaksi, ja miksei yömyöhäänkin asti – ovet suljetaan vasta klo 02.00.

– Perjantai- ja lauantai-iltaisin DJ himmentää valot, lisää volyymiä ja virittää Bohon viikonlopun tunnelmaan. Ravintolaan tulee 110 asiakaspaikkaa ja kesäksi avataan viihtyisä terassi. Halusimme tehdä rennon paikan, jonne jokaisen on helppo tulla. Kannattaa käydä – jo tunnelmankin puolesta, Hernesniemi summaa.

Bohosta voi tilata myös monipuolisen kattauksen omiin juhliin tai vuokrata ravintolan alakerrasta löytyvät saunatilat yksityistilaisuuksia varten. Boho & keittiö kuuluu Priima-Ravintolat Oy:hyn, joka on ravintolayhtiö Restamaxin tytäryhtiö.

Boho & keittiö
Kauppakatu 41, Jyväskylä
Puh. +358 50 408 2420, www.boho.fi

Aukioloajat:
ma–to 15–24
pe 15–02
la 13–02
su 12–22 (brunssi 12–16)

Lisätiedot:

Jani Hernesniemi, ravintolapäällikkö, puh. +358 408 2420, jani@boho.fi
Tuukka Partanen, keittiöpäällikkö, puh. +358 50 599 7702, tuukka@boho.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi