JACK THE ROOSTERISTA SAA NYT ROCK-BÄNDIEN SUUNNITTELEMIA NIMIKKOBURGEREITA

Priima-Ravintolat Oy
MEDIATIEDOTE 7.10.2016
Julkaisuvapaa: heti

Tampereen Jack the Roosterissa rock näkyy syksyllä vahvasti niin annoksissa, artistikattauksessa kuin asenteessa. Oman bändiburgerinsa listalle loivat Popeda, Reckless Love, Stratovarius, Santa Cruz, Uniklubi sekä Brother Firetribe.

Legendaarisen Jack the Roosterin tuhti syysmenu ylistää ylpeänä suomalaista rock-musiikkia. Perjantaista 7.10. alkaen ravintola tarjoilee kuuden eri bändin ideoimia rokkiburgereita, joiden raaka-aineet ja makumaailma ovat saaneet inspiraationsa mistäpä muusta kuin musiikista.

– Bändeille annettiin burgerisuunnitteluun vapaat kädet ja lopputulema on aivan uskomaton – kunkin rock-pumpun luonne välittyy annoksista takuulla! Esimerkiksi Popedan Raswaa koneeseen on kunnon äijäburgeri 220 gramman naudanlihapihvillä, Philadelphia-juustolla, chili-chorizopaistoksella ja valkosipulimajoneesilla. Reckless Loven Back to Paradise taas on kevyempi setti leivitetyllä kananrintafileellä, grillatulla ananaksella, juustolla ja paahdetulla paprika-chilimajoneesilla höystettynä, Jack the Roosterin keittiöpäällikkö Susanna Määttänen kertoo.

Bändit lähtivät nimikkoburgereiden suunnittelutyöhön innoissaan, mikä välittyy lautasella kekseliäinä kulinaristisina kombinaatioina.

– Burgerimme kuvastaa meitä täydellisesti – sillä saa rahoilleen vastinetta ja määrähän korvaa laadun. Taste of Champion on simppeli, toimiva ja vaikutuksen tekevä kokonaisuus, johon on vaikea kyllästyä! Emme keksi ketään, kelle tämä burgeri ei sopisi ja aiomme ehdottomasti tulla testaamaan lopputuloksen bändin kanssa. Jack the Rooster on meidän ehdoton suosikkibaari, Brother Firetriben jäsenet latelevat yhdestä suusta.

Day Trip -tarjoukset ja klubi-illat pitävät syysviikot vilkkaina

Menu pidetään jatkossakin monipuolisena. Uutuushampurilaisten lisäksi tarjontaa löytyy maittavasta fingerfoodista salaatteihin ja grilliherkuista siipiin. Jack the Roosterin uudet Day Trip -viikkotarjoukset kutsuvat nautiimaan listan antimista entistä edullisemmin.

– Keskiviikkoisin vietetään 10-burgeripäivää eli hamppariannokset kustantavat nimensä mukaisesti vain kympin. Taco-torstaisin puolestaan hellimme tex mex -makujen parhaimmistolla ja siipi-sunnuntaisin tarjoamme burgerin tilaajille siipiannoksen veloituksetta, Määttänen jatkaa.

Myös tulisuudellaan mainetta niittänyt Dead Burger saa jatkoa uuden Hell Hound -hodarin muodossa.

– Hell Hound on kuumaakin kuumempi maustemakkarahodari, jonka välistä löytyy lisäksi naudanniskaa, coleslaw’ta, BBQ-majoneesia, paahdettua sipulia ja chiliä. Hell Houndista selviävät saavat nimensä ansaitusti meidän Hall of Fame -listalle, hän summaa.

Syksy pysyy livemusiikista ja muusta ohjelmasta totutusti aktiivisena. Esimerkiksi sunnuntaisin Jack the Roosterissa alkavat uudet klubi-illat tuttujen tamperelaismuusikoiden johdolla, missä isäntinä toimivat muun muassa Olli Anttila, JC Halttunen sekä Noora Louhimo. Lisäksi iltoja ilahduttavat viikoittaiset Kimble-turnaukset ja erittäin edulliset hinnat.

Priima-Ravintoloihin kuuluva Jack the Rooster on osa ravintolayhtiö Restamax Oyj:tä.

Lisätiedot:
Louie So, Priima-Ravintolat Oy, puh. +358 45 678 9628

Jack the Rooster
Satakunnankatu 13, Tampere

Avoinna:

Ke 16–23
To–pe 16–04
La–su 13–04
Ma–ti kiinni

Keittiö avoinna klo 23 asti.

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi 

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on noin 3000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi