Jyväskylän uusin yökerho Academy 32 avattiin

Restamax Oyj
Mediatiedote 16.11.2015
Julkaisuvapaa: heti

Jyväskylän yöllinen pelikenttä sai uuden luottopelaajan, kun yökerho Academy 32 avasi ovensa osoitteessa Väinönkatu 32. ”Akatemia kolmekakkonen” tarjoilee kunnon vastapainoa opiskelulle upeilla puitteillaan, kovimmilla listahiteillään ja ykkösluokan esiintyjillään.

Täysin uuden konseptin kantaja Academy 32 valloitti Jyväskylän yöelämän viime perjantaina 13.11. pidetyissä avajaisissaan. Academyn teema on saanut vaikutteensa amerikkalaisen opiskelijaelämän peruspilareista: cheerleadereista, jenkkifutaajista, kotibileistä ja ”red cupeista”. Yökerhon sisustukseen on onnistuttu tuomaan aivan omanlaisensa, visuaalisesti näyttävä ilme. Asiakaspaikkoja Academyssä on jopa lähes 800 juhlijalle.

Ravintolapäällikkö Mika Nuora on kokonaisuuteen tyytyväinen. Idea Academyn konseptille lähti Jyväskylän tunnettuudesta opiskelijakaupunkina.

– Jyväskylää pidetään yhtenä Suomen vetovoimaisimmista opiskelijakaupungeista. Opiskelijaelämä täällä on vilkasta ja tapahtumia järjestetään paljon. Halusimme Academyn myötä lisätä kierroksia ja viedä teeman korkeammalle ja kansainvälisemmälle tasolle. Jenkkileffoista tuttu college-meininki on nyt mahdollista kokea vaikka joka viikonloppu, Nuora avaa konseptia.

Myös Restamaxin yökerhojen linjajohtaja Paul Meli korostaa, että Academy luotiin toiveisiin vastaten.

– Academy on huolellisen ideoinnin ja kartoituksen tulos. Olemme tarkkailleet ja selvittäneet yhteistyökumppaneidemme kanssa kaupungin yökerhogenren puuttuvaa palaa. Academy vie perinteiset opiskelijabileet aivan uuteen mittakaavaan ja konseptina se tarjoaa meille paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia, Meli jatkaa.

Avajaisviikonloppu oli vasta alkusoittoa

Academy ihastutti kävijöitään avajaisviikonloppuna paitsi loistavalla juhlatunnelmallaan, osaavalla henkilökunnallaan ja omalaatuisilla puitteillaan. Sisustuksessa on hyödynnetty college-maailman symboleita: seiniä koristavat niin amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentajat, viihdyttävät maskotit, kauniit cheerleaderit kuin muutkin jenkkileffoista tutut ikonit.

– Academyn Party Roomeissa pääsee näyttämään taitonsa karaoken kanssa tai soittamaan musiikkia omasta puhelimesta. VIP-loosit ovat varattavissa niin isoille kuin pienemmillekin seurueille. Tuonnempana tiedossa on myös erilaisia teemailtoja, huippuesiintyjiä ja kaikkea muuta takuuvarmaa viihdettä. Kannattaa olla kuulolla, Nuora summaa.

Academy 32 on osa Restamax Oyj -konsernia, jolla on Jyväskylässä ennestään omistuksessaan Boho & keittiö, Club Escape, Passion, Ruma, Pub London, Stefan´s Steakhouse, American Diner sekä aiemmin tässä kuussa avattu viihdekeskus Hollywood Bowling.

Academy 32
Väinönkatu 32, 40100 Jyväskylä
Avoinna pe–la klo 22–04
K-18

Lisätiedot:
Mika Nuora, ravintolapäällikkö, Academy 32, puh. 050 3000 582
Paul Meli, yökerhojen linjajohtaja, Restamax Oyj, puh. 010 4233 288

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi