JYVÄSKYLÄN UUSIN JA UPEIN YÖKERHO CLUB ESCAPE ON AVATTU KAUPUNGIN YTIMEEN

Restamax Oyj
Mediatiedote 6.7.2015
Julkaisuvapaa: heti

Jyväskylän Kauppakadulle, entisen Giggling Marlinin tiloihin avattiin perjantaina 3.7. uusi yökerho Club Escape. Täydellisen muodonmuutoksen kokenut yökerho toimi aiemmin eri tiloissa Väinönkadulla.

Club Escape ehti toimia Väinönkadulla kolmisen vuotta ennen siirtymistään kaupungin ytimeen, osoitteeseen Kauppakatu 32. Nyt avattu yökerho on laajentunut ja kokenut täysmuutoksen. Uusissa tiloissa on neljä erilaista osastoa, kaupungin ylle avautuva kattoterassi sekä yli tuhat asiakaspaikkaa.

– Osoite pysyy edelleen ”kolmekakkosena”, mutta katu muuttuu. Toki myös paljon muitakin suuria muutoksia on tehty niin tilojen kuin aukiolojenkin suhteen, kertoo ravintolapäällikkö Joonas Pikkarainen.

Neljä erilaista osastoa ja yli tuhat asiakaspaikkaa

Uuden yökerhon tilat jakaantuvat neljään osastoon. Waikiki-baari on polynesialaistyyppinen, värikäs ja rento drinkkibaari, jonka musiikki on kaikenkirjavaa. Kuuba puolestaan kutsuu karibialaishenkiseen miljööseensä rennolla rytmimusiikilla ja rommidrinkeillään. Yökerhon sydämessä, industrial-henkisellä Clubilla sykkivällä tanssilattialla soi klubimusiikki ja tuoreimmat discohitit. Yökerhokokonaisuuden kruunaa katolla sijaitseva aurinkoterassi, jonka baarin antimia pääsee nautiskelemaan Miami Beach -hengessä.

– Olemme halunneet tehdä yökerhosta monipuolisen, viihtyisän sekä visuaalisesti häikäisevän kokonaisuuden, jossa jokainen tila on täysin oma maailmansa. Paitsi, että olemme panostaneet ulkoisiin puitteisiin, myös palvelun laatu on harvinaisen hyvä, iloitsee Pikkarainen ja raottaa lähitulevaisuuden näkymiä:

– Jatkossa Escapessa tullaan näkemään myös erilaisia klubeja ja monia artistikiinnityksiäkin on jo tehty.

Lisää ravintola-avauksia syksyn myötä

Club Escapen omistaa ravintolakonserni Restamax, johon kuuluvat Jyväskylässä myös yökerho London sekä ravintola Boho & Keittiö. Myöhemmin syksyllä Escapen vanhoihin tiloihin Väinönkadulle tullaan avaamaan viihderavintola sekä toisaalle Jyväskylään peliravintola, joka keskittyy hohtokeilaukseen ja biljardiin. 

– Sekä uudistuneen Escapen että uusien ravintola-avausten myötä voimme vahvistaa markkina-asemaamme Jyväskylässä entisestään ja tarjota keskisuomalaisille aivan uudenlaisia elämyksiä, kertoo Restamaxin linjajohtaja Paul Meli.

Club Escape
Kauppakatu 32, Jyväskylä
p. 010 4233 224 (ma–la klo 12–18)
Ikäraja K-20.

Avoinna:

Aurinkoterassi ma–su klo 14– (säävaraus)
Yökerho ma–su klo 22–04

Lisätiedot:

Joonas Pikkarainen, ravintolapäällikkö, Club Escape, p. +358 50 343 0014
Paul Meli, linjajohtaja, Restamax Oyj, p. +358 10 423 3288

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi