Maailman hauskin persoona Ismo Leikola esiintyy ennen Edinburghin festivaaleja Jack the Roosterissa 23.7.

Priima-Ravintolat Oy
MEDIATIEDOTE: 15.7.2015
Julkaisuvapaa: heti

Funniest person in the world 2014 -kilpailun voittaja Ismo Leikola esiintyy elokuussa Edinburghin kuuluisilla Fringe-festivaaleilla. Tätä ennen hän vetää kyseisen stand up -show’nsa kaksi kertaa Jack the Roosterissa Tampereella 23. heinäkuuta.

Niin maailmalla kuin Suomessa esiintynyt, palkittu stand up -koomikko Ismo Leikola voitti viime vuonna Laugh Factoryn arvostetun Funniest person in the world -kilpailun, jonka myötä hänen Observing the Obvious -esitys nähdään Skotlannissa Fringe-festivaaleilla 7.–15.8. sekä 21.–30.8. Kyseinen tapahtuma on maailman suurin esittävän taiteen juhla. Tamperelaisilla onkin nyt ainutlaatuinen tilaisuus nauttia Leikolan show’sta ennen muuta maailmaa.

Jack the Roosterin toiminnassa mukana oleva Louie So odottaa Leikolan keikkaa hyvillä mielin.

– Ismo on saanut niin meillä kotimaassa kuin kansainvälisestikin tunnustusta osakseen – ja ihan syystä. Hänellä on ainutlaatuinen kyky saada yleisönsä joka kerta viihtymään ja unohtamaan kaiken muun siksi aikaa. Esitykset pohjaavat aina ajankohtaisiin aiheisiin, humoristisella otteella. Meille on kunnia saada Ismo esiintymään juuri Roosteriin, So kertoo.

Ulkomaillakin ylistetty

Jyväskylästä kotoisin oleva Leikola on saanut ulkomailla palkintoja ja tunnustusta alan muilta konkareilta. Häneen on viitattu muun muassa stand upin mahtavana lähettiläänä (ThreeWeeks Edinburgh), osuvana, karismaattisena ja viihdyttävänä esiintyjänä (The Dubliner) sekä kehuttu tämän omalaatuista suhtautumista muihin kulttuureihin ja ympäröivään maailman menoon (Chortle).

Leikola on voittanut myös Suomessa lukuisia palkintoja ja ollut stand up -komiikan lisäksi mukana useissa projekteissa: tv-sarjoissa ja elokuvissa, musiikkiesityksissä sekä lehtien kolumnistina. Ja ehkäpä juuri tämän myötä hänen materiaaleissaan aiheita tarkastellaankin odottamattomista näkökulmista.

Leikolan englanninkielinen show Observing the Obvious on nähtävissä Jack the Roosterissa torstaina 23.7. klo 18.30 ja 21.00 alkaen. Liput 12 euroa / kpl, joita voi ostaa ennakkoon Jack the Roosterista ja osoitteesa http://liput.wtcomedy.com.

Jack the Rooster kuuluu Priima-Ravintolat Oy:hyn, joka on ravintolayhtiö Restamaxin tytäryhtiö.

Jack the Rooster
Satakunnankatu 13, Tampere
Puh. 03 2255 420

Avoinna:
Ma–ti klo 16–02 (04)
Ke–pe 16–04
La–su 13–04

Keittiö avoinna klo 23.00 asti.

Lisätiedot:
Louie So, Priima-Ravintolat Oy, puh. +358 45 678 9628

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi