Burgereita viidestä eri maasta – Burgers Around the World -viikot Ravintola.fi-ravintoloissa

Restamax Oyj
Mediatiedote 18.5.2016
Julkaisuvapaa: heti

Ravintola.fi-ravintoloissa on käynnissä Burgers Around the World -viikot. Teemaviikot esittelevät viisi erilaista burgeriuutuutta maailman eri kolkista. Burgerikampanja on käynnissä aina 19.6. saakka Ideaparkissa Lempäälässä, Kuopiossa sekä Lappeenrannassa.

Burgers Around the World -kampanja tuo suomalaisten lautasille suosikkimaut eri puolilta maailmaa. Uudenlaiset burgerit yhdistävät ennakkoluulottomasti sekä perinne- että pikaruoan.

– Englantilaisen herrasmiespurilaisen välistä löytyy täyslihapihvi rapean pekonin, papujen ja paistetun kananmunan kera. Argentiinasta puolestaan kumpuaa inspiraatio yhdistää rapea kanapihvi ja jerk-kastike. Listalta löytyy myös espanjalaiseen makumaailmaan nojaava burgeri paprika-sipulipaistoksella, gaucha-kastikkeella ja batatas brava -perunoilla. Tulisempia makuja kaipaavia on muistettu meksikolaistyylisellä burgerilla, joka tarjoillaan chilipapujen, guacamolen ja jalapenojen kanssa, kertoo uutuusburgereiden tuotekehityksen takana oleva Jarkko Heinonen.

Ravintola Roastin keittiöpäällikkönä toimivan Heinosen henkilökohtainen suosikki on kuitenkin Indian Style Burger, jossa naanleipä kohtaa maukkaan kanapihvin Tikka Masala -kastikkeella höystettynä.

– Eri maiden ruokakulttuurille ominaisten elementtien ja kastikkeiden yhdistäminen trendituotteeseen eli hampurilaiseen on se asia, joka tekee tästä kampanjasta erilaisen. Aina välillä kuulee sanottavan, että burgerit on jo niin nähty juttu, mutta tällaisiin purilaisiin ei tässä maassa taatusti joka päivä törmää.

Uusia komponentteja ja rohkeita kampanjoita

Kampanja tuo paljon uusia raaka-aineita Ravintola.fi-ravintoloiden hampurilaisvalikoimaan. Restamaxin linjajohtaja Tanja Virtasen mukaan rohkea innovointi on tapa erottua kilpailijoista.

– Burgeri on suomalaisten kestosuosikki. Sen valitseminen ruokalistalta on aina helppo vaihtoehto. Haluamme kuitenkin tarjota asiakkaillemme aina jotain uutta – tällä kertaa synnyttämällä tuotekehittelyä ja uudenlaista liiketoimintaa hampurilaisen ympärille.

Virtasen mukaan teemaviikot ovat käynnistyneet vauhdikkaasti ja asiakkaat ovat kiitelleet hyvännäköisiä, maukkaita ja reilun kokoisia annoksia, joissa on uusi twisti. Ravintola.fi-ravintoloissa aiemmin toteutetut burgerikampanjat ovat myös olleet menestys. Esimerkiksi Ideaparkin Daddy’s Dinerin ravintolapäällikkö Juha Lehtisen joulukuussa kehittelemä Brgr Wars -kampanja jedihampurilaisineen myi muutamassa viikossa tuhansia annoksia.

– Tulemme jatkossakin tuomaan uudenlaisia komponentteja piristämään normaalia hampurilaistarjontaamme. Kaikki laitetaan peliin ja jatkossa tehdään vieläkin rohkeampia kampanjoita, Lehtinen tuumaa.

– Ehkäpä seuraava kampanja kulminoituu hodareiden tai nosteessa olevan street foodin ympärille, Heinonen aprikoi.

Kampanja on voimassa 19.6. saakka Lempäälän Ideaparkin Daddy’s Dinerissa ja Coyote Bar & Grillissä, Kuopion Daddy’s Dinerissa sekä Lappeenrannan Gringos Locosissa. Kampanja toteutetaan yhteistyössä pakasteperunatuotteiden valmistaja Lamb Westonin ja elintarviketuottaja Salomon Food Worldin kanssa.

Suomen Yritysvaliot Oy myönsi Coyote Bar & Grillille toukokuussa 2016 Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat™ -sertifikaatin.

Lisätietoja:

Tanja Virtanen, ruokaravintoloiden linjajohtaja, Restamax Oyj
puh. +358 45 670 4292, tanja.virtanen@ravintola.fi

Jarkko Heinonen, tiiminvetäjä/tuotekehitys, Restamax Oyj
puh. +358 50 367 0005, jarkko.heinonen@ravintola.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ravintola.fi
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on noin 3000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi