Henry’s Pub ja Wanha Posti täysremontoitu – tilat, ohjelma ja valikoima uudistuivat

Restamax Oyj
Mediatiedote 15.9.2016
Julkaisuvapaa: heti


Legendaariset tamperelaiset anniskeluravintolat Henry’s Pub ja Wanha Posti on saneerattu uuteen uskoon. Täysremontin kokeneet ravintolat on nyt avattu kaikelle kansalle ja samalla ravintoloiden tarjontaa ja ohjelmistoa on monipuolistettu.

Vuodesta 1997 toimineen, livemusiikkitarjonnastaan tutun Henry’s Pubin ja vuodesta 1993 palvelleen olutravintola Wanhan Postin kaikki pinnat uusittiin remontin myötä.

– Remppaa kumpaankaan ravintolaan ei vuosien varrella ole juuri tehty. Nyt oli siis korkea aika pistää tilat uusiksi, toki molempien ravintoloiden tyylille varsin uskollisesti, ravintolapäällikkö Miia Parviainen kertoo.

Ravintoloiden uuden interiöörin suunnittelusta vastasi Petra-Miisa Juusenaho sisustuskonttori Interiorista.

– Tilasuunnitelmat laadittiin molempien paikkojen konsepteja kunnioittaen. Postin sporttibaarimainen miljöö on valoisampi ja raikkaampi, ja sen korkeaa tilaa pyrittiin korostamaan värivalinnoilla. Posti sopii yhtä hyvin niin afterwork-treffailuun kuin pelin katsomiseen kaveriporukalla. Henkan tunnelma puolestaan on rock, ja siellä on menty musateema edellä, onhan kyseessä Tampereen vilkkain livemusiikkibaari. Myös akustiikkaa, pintoja ja valaistusta on parannettu, Juusenaho summaa.

Postin valikoimaan lisää vaihtoehtoja ja oma olut

Wanhassa Postissa ilmeuudistuksen lisäksi tiskin takaa löytyvää tarjontaa on monipuolistettu.

– Olutvalikoimamme on edelleen yksi kaupungin kattavimmista, mutta huomioimme jatkossa naisasiakkaamme entistä paremmin laajentamalla siideri- ja viinivalikoimaamme, Parviainen lupaa.

Wanha Posti saa tämän vuoden puolella myös oman, sille varta vasten suunnitellun nimikko-oluen, joka toteutetaan Nokian Panimon kanssa.

– Pitkän yhteistyömme tuloksena saamme talveksi oman Imperial Stout -tyyppisen oluen ja keväällä sitten jotain ihan muuta, Parviainen raottaa suunnitelmia.

Henkassa uudet jamit, livekaraokea ja duo-kisa

Remontin myötä myös Henry’s Pubin ohjelmaan on tehty uudistuksia.

– Henkka on kautta aikojen tunnettu rock-painotteisuudestaan. Olemme kuitenkin vähitellen vieneet ohjelmistoa monipuolisempaan suuntaan. Kesällä lavallamme nähtiin esimerkiksi Teflon BrothersPete Parkkonen ja Paleface, syksyllä stagen valtaavat muun muassa Anssi KelaOsmo Ikonen & Petteri Sariola ja Atomirotta.

Myös Henkan maanantain maankuulut jamit miehistöineen pyöräytettiin uusiksi.

– Uudet jamit alkavat maanantaina 19.9. uudella housebändillä ja meiningillä. Näihin jameihin tervetulleita musisoimaan ovat kaikki oman elämänsä muusikot niin yksin, kaksin kuin vaikka oman bändin kanssa, Parviainen kannustaa.

Syksyn mittaan Henkan lavalla mitellään myös Liebe duo -kisa, jossa haetaan Pirkanmaan kovinta duo-kokoonpanoa. Livekarsinnat järjestetään tiistaisin 4.10., 11.10., 18.10. ja finaali 1.11. Lisäksi sunnuntaisin Henkan ohjelmistossa on Rhythm ’n’ Booze -klubi, jossa DJ SAMPL ja DJ Niki Smalls soittavat monipuolista rytmimusiikkia.

– Lokakuussa ohjelmistoon saadaan myös jotain ihan uutta – livekaraoke. Jokainen livebändin kanssa esiintymisestä haaveileva voi tulla vetämään karaokebravuurinsa ihkaoikean housebändin kanssa. Tällaista ei Tampereella ole aikoihin nähty!, Parviainen hehkuttaa.

Ravintolat Henry’s Pub ja Wanha Posti kuuluvat Restamax-konserniin.

Lisätiedot:
Miia Parviainen, ravintolapäällikkö, Henry’s Pub ja Wanha Posti, puh. 044 572 9201

Henry’s Pub avoinna: su-to 22-04, pe-la 21-04 (K 22)
Wanha Posti avoinna: su-ma 13-00, ti-to 13-01, pe-la 11-02 (K 22)

Hämeenkatu 13
33100 Tampere

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,6 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on yli 3000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi