August von Trappe muuttuu kesäkinoksi 4.8. – leffoja livenä säestävät jazzhuiput Tommi Rautiainen ja Marc Ciprut

Restamax Oyj
Mediatiedote 29.7.2016
Julkaisuvapaa: heti

Tampereella vietetään Tapahtumien yötä 4.8.2016, jolloin Tammerkosken kupeessa sijaitseva August von Trappe Belgian Bistro & Bar ei tarjoile ainoastaan priimaa belgiruokaa ja -juomaa. Hans Välimäen luotsaama ravintola muuttuu ulkoilmaelokuvateatteriksi, jonka näytöksiä siivittävät sekä livemusiikki että leffaeväät taattuun von Trappe -tyyliin.

Torstaina 4.8. klo 18 alkaen ravintolan terassille heijastetaan mustavalkoklassikko, Charlie Chaplinin ”Sirkus” sekä klo 21 alkaen toinen Chaplinin klassikko, ”Kaupungin valot”. Mykkäelokuvia säestävät livenä huippurumpali Tommi Rautiainen ja jazzkitaristi Marc Ciprut.

Tommi Rautiainen on ammattijazzrumpali, joka on esiintynyt lukuisten tv-ohjelmien lisäksi lavoilla mm. Heikki Silvennoisen, Paula Koivuniemen ja Vicky Rostin kanssa. Yhdysvaltalaisen jazzmuusikon, Marc Ciprutin kanssa he tuovat tulkinnallisella improvisaatiokyvyllään elokuviin ennennäkemätöntä syvyyttä.

– Chaplinin elokuvia kannattaa tulla katsomaan jo itsessään, mutta erityisen elämyksen tarjoavat ammattijazzmuusikot. Hypnotisoivan taidokkaan musiikin, klassikkoelokuvien ja lämpöisen kesäillan lisäksi voi nauttia Tammerkosken kauniista maisemista ja hyvästä ruoasta sekä baarin antimista, hehkuttaa ravintolapäällikkö Riina Nissinen.

Tapahtumien yö on koko kaupungin kulttuuritapahtuma, jolloin kadut valtaa karnevalistinen tunnelma. Eri puolilla kaupunkia järjestetään kulttuuri-, tiede- ja taidetapahtumia alkuillasta pitkälle myöhään yöhön.

August von Trappen elokuvanäytöksiin on vapaa pääsy.

Lisätiedot:
Riina Nissinen, ravintolapäällikkö, August von Trappe, p. 045 111 8582, riina.nissinen@ravintola.fi
Saija Mattila, linjajohtaja, Restamax Oyj, p. 050 411 1172, saija.mattila@ravintola.fi

August von Trappe
Belgian Bistro & Bar
Verkatehtaankatu 2, Tampere

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on noin 3000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi