Ravintola.fi-ravintoloissa juhlitaan vappua maukkain menoin – vappubrunssit Masussa, Augustissa, Kaislassa ja Villisiassa

Restamax Oyj
Mediatiedote 22.4.2016
Julkaisuvapaa: heti

Vappupäivänä 1.5.2016 suositut tamperelaisravintolat Masu Asian Bistro, August von Trappe, Kaisla ja Villisika loihtivat juhlakansalle neljä erilaista vappubrunssia, joissa maistuvat niin vappuperinteet kuin myös ylelliset maut Euroopasta ja Aasiasta.

Kevään odotetuimman karkelon tekevät luonnollisesti hyvä ruoka ja juoma hyvässä seurassa. Ravintola.fi-ravintoloissa vappu on huomioitu brunsseilla, joista löytyy jokaiselle jotakin. Tarjolla on monipuolinen läpileikkaus Masun aasialaisista mauista, keväisiä belgialaisruokia August von Trappessa, merellisiä herkkuja ja kauden kasviksia Kaislassa sekä perinteisiä vappuherkkuja Villisiassa.

Mutkaton makumatka Aasiaan Masussa

Rennoista aasialaisista ruoista tunnettu Masu Asian Bistro tarjoilee brunssillaan läpileikkauksen menustaan. Hans Välimäen luotsaama Masu on tunnettu tarjonnastaan, joka istuu hyvin suomalaiseen makuun ruoan alkuperäisestä itämaisesta luonteesta tinkimättä. Brunssipöydästä voi hakea vaikkapa tulisen meheviä ribsejä, aina yhtä herkullista ja helposti naposteltavaa sushia sekä lukuisia hurmaavia jälkiruokia.

Masun vappubrunssista pääsee nauttimaan 1.5. klo 12–18. Kattaukset ovat tarjolla klo 12, 14 ja 16. Brunssin hinta on 29 euroa.

Pöytävaraukset: puh. 0300 870 486 tai masu@ravintola.fi

Keväisiä belgialaisherkkuja August von Trappessa

Välimäen bistrotyyppinen belgialaisravintola ei jätä vappuna vatsaa tyhjäksi – eikä suuta kuivaksi. Mikä sopisikaan vappuun paremmin kuin herkulliset merenelävät ja tuhdit, simamaiset belge-oluet? August von Trappen brunssista löytyy esimerkiksi toulousen makkaraa karamellisoidulla sipulilla ja litulaukkakastikkeella, paistettua siikaa hernepyreellä ja simpukka-voikastikkeella sekä marinoituja kevään marjoja mansikkasorbetilla ja marengilla.

August von Trappen Lazy Sunday -vappubrunssi tarjoillaan 1.5. klo 12–18. Kattaukset klo 12, 14.30 ja 17. Brunssin hinta on 35 euroa.

Pöytävaraukset: puh. 0300 870 468 tai august@ravintola.fi

Raikkaita ja merellisiä makuja Kaislassa

Mustanlahden sataman helmi ravintola Kaisla on oiva paikka viettää vappua veden äärellä. Tarjolla on muun muassa raikkaita kauden kasviksia ja savuahventoasteja, koivulla maustettua graavilohta ja härkäpastramia vihannespikkelssillä. Nälkä taittuu viimeistään ylikypsällä porsaalla, joka tarjoillaan papu-sofriton kanssa. Kokonaisuuden kruunaa perinteinen vappumunkki kahvin kera.

Kaislan vappubrunssista voi nauttia 1.5. klo 12–18. Kattaukset klo 12, 14 ja 16.
Brunssin hinta on 39,90 euroa (lapset 14,50 euroa).

Pöytävaraukset: 010 321 3700 tai mustalahti@ravintola.fi

Perinteisiä vappuruokia Villisiassa

Perunasalaatti, sinappisilli, rapu-caesarsalaatti, kermaperunat… Villisika luottaa brunssimenussaan makuihin, joista on nautittu vuosikymmen toisensa perään ja joista on tullut synonyymi vapulle. Herkullisten salaattien ja naposteltavien lisäksi tarjolla on muun muassa possun ribsejä, villisikamakkaraa ja punajuuri-vuohenjuustopaistosta. Suu pannaan makeaksi luonnollisesti munkilla ja simalla.

Villisian vappubrunssi on tarjolla 1.5. klo 12–17. Brunssin hinta on 29,90 euroa.

Pöytävaraukset: puh. 0300 870 478 tai villisika@ravintola.fi

Myös lukuisat muut Ravintola.fi-ravintolat palvelevat vappuviikonloppuna. Katso ravintoloidemme vapun aukioloajat osoitteesta www.ravintola.fi.

Lisätiedot:

Saija Mattila, ruokaravintoloiden linjajohtaja, Restamax Oyj (Masu ja August)
puh. +358 50 411 1172, saija.mattila@ravintola.fi

Tanja Virtanen, ruokaravintoloiden linjajohtaja, Restamax Oyj (Villisika)
puh. +358 45 670 4292, tanja.virtanen@ravintola.fi

Katja Merinen, ravintolapäällikkö, Tampereen Satamaravintolat Oy (Kaisla)
puh. +358 50 364 4689, katja.merinen@ravintola.fi

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi
www.ravintola.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan’s Steakhouse, Viihdemaailma Ilona ja Classic American Diner. Restamax Oyj:n vuoden 2015 liikevaihto oli 113,6 miljoonaa euroa ja käyttökate 16,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1000 henkilöä. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on yli 3000 työntekijää.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi, Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi