Hans keittiössä ja uudet menut ensiesittelyssä: Välimäki minikiertueella ensi viikolla Tampereella ja Helsingissä

Restamax Oyj
MEDIATIEDOTE 30.4.2015
Julkaisuvapaa: heti

Huippukokki Hans Välimäki on tavattavissa ensi viikolla ravintoloissaan Tampereella ja Helsingissä 5.–9. toukokuuta. Kiertue kohdistuu aasialaisbistro Masuun sekä August ja Rikhard von Trappe -belgialaisravintoloihin. Minikiertueen kunniaksi on mahdollista ostaa lahjakortteja, joilla ravintoloiden suosikkiannoksia saa kaksi yhden hinnalla.

Kiertue starttaa Tampereelta ravintola Masusta 5.5.

Aasialaistyyppinen Masu ja patruunaosastoonsa kuuluva Välimäki tarjoavat kanta-asiakkailleen mahdollisuuden kokea kevään uuden listan ensimmäisenä ja vieläpä pääruoat tuplana, eli kaksi yhden hinnalla. Tämä ainutlaatuinen etu on voimassa vain kyseisenä tiistaina 5.5.2015.

– Mikäli et usko jaksavasi syödä yksin kaikkea kahteen kertaan, ehdotamme, että pyydät mukaan ystävän. Laskun tullessa pyydät häntä sitten kuittaamaan oman ruokansa ja kas, sinä saitkin syödä ilmaiseksi!, ravintoloitsjia Välimäki tokaisee tuttuun tapaansa.

Paikan päällä on myös mahdollisuus hankkia lahjakortteja, joilla ravintolan aasialaisherkuista nauttii kaksi yhden hinnalla. Pöytävarausten kanssa Hans suosittelee olemaan nopea, sillä ”Masukaan ei vedä määräänsä enempää”.

Kiertue jatkuu August von Trappessa 6.–7.5. 

Välimäen keittiökierros jatkuu Tampereella heti seuraavana päivänä, kun hän mestaroi suosioltaan jo eeppisiin mittoihin kasvaneessa August von Trappessa keskiviikkona ja torstaina 6.–7. toukokuuta. Myös Augustissa juhlistetaan kevään uutta menua, jonka kunniaksi kaikki parsa-annokset tarjotaan kaksi yhden hinnalla.

– Ja tervetuloa samalla moikkaamaan von Trappen veljesten isoisää eli minua. Kyseisiltä kinkereiltä ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu, se on selvää!, huippukokki jatkaa.

Sokerina pohjalla: tour päätökseen Helsingin Rikhardissa 8.–9.5.

Välimäen minikiertue päättyy kauhan varressa Helsinkiin, jossa mestari kokkailee uutta ruokalistaa perjantaina ja lauantaina ”von Trappen veljeksistä” nuoremman eli Rikhardin keittiössä. Myös Helsingissä on tarjolla huikeaa parsaa ja edelleen kaksi yhden hinnalla -periaatteella.

– Kesän pöytävaraukset kannattaa tehdä jo nyt, sillä paikat hupenevat koko ajan. Suosittelemme myös hankkimaan simpukkalahjakortin, jolla sinä ja ystäväsi pääsette nauttimaan Stadin kiitellyimmistä simpukoista yhden annoksen hinnalla. Ja eräänkin Välimäen nimikirjoitukset ovat muuten kyseisinä iltoina ilmaisia ja onkin vaarana, että hän tulee sellaisia illan aikana tyrkyttämään. Oma kynä mukaan!, Välimäki ohjeistaa lopuksi.

Kaikki kolme ravintolaa ovat osa Hans Välimäen ja Restamaxin yhteisyritys Gastromaxia.

Lahjakortit ovat voimassa 1.6.–15.8.2015. Pöytävaraukset: myynti@ravintola.fi, puh. 010 4233 200 (ma–pe 9.30–17) tai ravintolakohtaisen varausjärjestelmän kautta Ravintola.fi-sivuilta:

Masu Asian Bistro
August von Trappe
Rikhard von Trappe

Lisätiedot:
Hans Välimäki, keittiömestari, puh. +358 45 671 0007
Eero Aho, Restamax Oyj, liiketoimintajohtaja, puh. +358 40 823 6888

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.restamax.fi

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka tarjoaa myös henkilöstövuokrauspalveluja. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintola-alan toimijana NASDAQ OMX Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 100 seurustelu- ja ruokaravintolaa sekä yökerhoa eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. von Trappe -ravintolat, Bodega Salud, Viihdemaailma Ilona, American Diner, Daddy’s Diner, Stefan’s Steakhouse sekä Galaxie- ja Space Bowling & Billiards -viihdekeskukset. Restamax Oyj:n palveluksessa työskentelee sesongista riippuen 900-1100 henkilöä, vuoden 2014 liikevaihto oli 86,7 miljoonaa euroa ja käyttökate 12,0 miljoonaa euroa.

Restamax-yrityssivut: www.restamax.fi, Restamax-kuluttajasivut: www.ravintola.fi